Vad är Skype Software?

Skype ™ programvara är freeware som gör att människor och företag att använda Skypes röst-över-Internet-Protocol (VoIP) nätverk. Använda VOIP människor kan ringa röstsamtal över Internet på sina hem eller datorer kontoret. Skype ™ är den mest framgångsrika VOIP-nätverk med många miljoner användare över hela världen och stoltserar med kristallklara samtal och gratis Skype-till-Skype ringer var som helst i världen. Under 2008 Skype ™ programvara till en video funktion, så ringer med webbkameror för att kunna se varandra live medan du chattar.

Skype ™ programvara inte kräver någon speciell hårdvara om en bredbandsanslutning rekommenderas. En kontakt lista, i likhet med en telefonbok, håller andra Skype-användare ett klick bort. Markera en person från kontaktlistan, klicka på "Call" knappen "och vänta på ringsignal och den person till svar. Kvaliteten på samtalet är många gånger bättre än en vanlig telefonlinje, och du kan prata så länge du vill gratis. Samtalen är också krypterade, vilket gör Skype ™ helt säkra och privata.

Även om PC-högtalare och en mikrofon kan användas, Skype ™ uppmuntrar en VIOP headset för en bättre upplevelse. Om du har en webbkamera kan du dra nytta av videosamtal. Om du inte har en inbyggd webbkamera, externa modeller kontakten i en USB-port med priser som börjar på omkring $ 29 US dollar (USD). En webbkamera kan du även dra nytta av Skypes fria fem-vägs videokonferens.

Fördelarna med Skype ™ är många. Om du har familj, vänner-eller i fråga om ett företag, kontor-icke-lokala eller internationellt finns det inget billigare eller bättre sätt att kommunicera än gratis, med hjälp av Skype ™. Inga abonnemang eller avgifter av något slag krävs för denna grundläggande tjänst av Skype-till-Skype ringer. Du kan använda Skype ™ programvara 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan utan begränsningar eller mössor.

Nackdelen med att använda Skype ™ jämfört med traditionella sätt att ringa är att alla parter måste ha Skype ™ programvara som körs, så PC måste vara på, och Skype måste aktiveras. Skype ™ är inte en ersättning för fast telefon eller mobiltelefon tjänst, eftersom det inte finns någon larmcentral.

Skype ™-programvara gör det möjligt att några intressanta inställningar. Till exempel kan du välja att tillfälligt inaktivera sekretessinställningar så att alla Skypers idag på nätet för att se din kontakt namn och vet att du är redo att ta ett samtal från vänner eller främlingar. I fråga om tjänster, inte Skype ™ kräver att användarna vara minst 18 år.

Skype ™ programvara ingår valfri betalning för tjänster. Två av dessa kallas SkypeIn och SkypeOut. Om du använder SkypeOut kan du ringa en fast telefon eller mobiltelefon från ditt Skype ™-konto på en reducerad från normala telco tjänst. När detta skrivs, denna kurs är 2,1 US cent per minut att ringa var som helst i världen. Eftersom detta är en pay-as-you-go tjänst måste abonnenten köpa ett block minuter på framsidan.

SkypeIn kommer att hyra dig ett Skype-nummer som kan användas av familj och vänner att ringa din Skype-konto från en mobiltelefon eller fast telefon. Till exempel, låt oss säga att du ska ta en resa utomlands och vill hålla kontakten med folk där hemma utan att betala internationella avgifter eller avgifter för roaming, men vissa av dessa människor inte använder datorer eller inte kör Skype ™ programvara. Du kan få ett Skype ™ telefonnummer som utfärdats i ditt hem riktnummer så att samtal till dig av vänner och familj kommer endast att debiteras som lokalsamtal. Under tiden betalar du ingenting för mottagandet av samtal med ditt Skype ™ programvara. Den enda kostnad du betalar är att hyra Skype ™ telefonnummer.

SkypeIn kan också vara ett användbart verktyg för företag med internationella kunder. Eftersom siffror finns i många länder runt om i världen kan du hyra en Skype ™ antal lokala till affärsförbindelser i stället för till dig själv. Nu förknippar kan ringa ett lokalt nummer att nå dig någonstans i världen. Skype ™ röstmeddelanden finns också för en avgift.

En viktig kritik av Skype är att det är egenutvecklad mjukvara och ett eget nät som förkastar öppen källkod standarder. Medan en besvikelse för vissa, verkar det inte vara bromsa Skypes tillväxt. Skype skapades av Niklas Zennström och Janus Friis som även skapade Kazaa, en peer-to-peer-nätverk, som senare såldes.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.