Vad är Satellit-TV för PC?

Är Satellit-TV för PC verkligen ett lagligt sätt att byta antenner och höga räkningar kabel? Många online erbjuder annonsera speciell programvara för ett lågt pris av $ 39. 95 amerikanska dollar (USD) till $ 99. 95, genom vilket ett påstått kan titta på 3. 000-4. 000 kanaler, vilket eliminerar behovet av månatliga sändningar räkningar. Påståendet är att med satellit-TV till PC-program, behöver man bara installera det och sedan titta på TV på datorn eller strömma den till en TV, gratis. Tyvärr annonser och fordringar är mycket missvisande, men som alla framgångsrika bluffar, har detta en ett dyft av sanning.

Det finns i huvudsak två typer av TV-: okodade och betal-för. Okodade sändningar är normalt begränsad till lokala sändningar som alla kan plocka upp fritt med en takantenn. Innan kabel-TV och parabolantenner, alla TV var fri i luften, alla hade tak antenner och ingen betalt för sändningar. Även om detta låter bra, fanns det också mycket få kanaler. Kabel väckt konsumenter icke-lokala nätverk skapa en fetare kanal lina, bättre bildkvalitet och månatliga räkningar, eller Betala för TV.

Med intåget av Internet, beslutade många nätverk att göra några av sina okodade sändningar tillgängliga via Internet som tejpas eller levande foder. De flesta nätverk post godbitar av deras dagliga direktsändningar som förinspelade strömmande video, få om ens några nätverk ström hela 24 /7 sänder live. Public Broadcasting Station (PBS) gör många nuvarande och tidigare dokumentärer tillgängliga online, som ett annat exempel på gratis TV-innehåll tillgängligt.

Sedan har vi betala-för-stationer som ESPN, Court TV och E! som kan strömma vissa händelser live på Internet, eller göra vissa tejpade innehåll tillgängligt. Men betala-för-nät inte ström deras 24 /7-sändningar till Internet. Streaming-innehåll är begränsat och live streaming innehåll är ännu mer begränsade.

Slutligen har vi premien kanaler som Home Box Office (HBO) och Showtime, som inte gör sitt innehåll tillgängligt online utom genom vissa kampanjer bedrivs från sina egna webbplatser. Till exempel släpvagnar för original-serien "är vanligtvis tillgängliga, och en öppning säsongens avsnitt kan lämnas som ett verktyg för att uppmuntra nya abonnenter, som hösten 2007 när Showtime webbplats publiceras den andra säsongen premiär Dexter .

Så vad innebär allt detta har att göra med Satellit-TV för PC? Denna programvara ger endast länkar till webbplatser som innehållet värd TV. Satellit-TV för PC är inte erbjuder satellit eller "direktsändning" tv som din kabel eller maträtt tjänst, men online TV redan tillgänglig för alla. Satellit-TV för PC bara laddar en "fjärrkontroll" gränssnitt som sitter på sidan av skärmen. Genom att klicka på en kanal helt enkelt tar en till nätverkets webbplats. Satellit-TV för PC-programvara kan inte ersätta free-to-air broadcast TV, mycket mindre kabel-eller premium-kanaler.

Om detta svindleri har något gott kan det vara att reaktionen på Satellit-TV för PC liv oavsiktligt har lyste ett ljus på fri webbplatser som värd länkar till TV-kanaler över hela världen. Webbplatser som WorldTVPC att InternetTV eller WwiTV, länk online TV värd internationellt. Titta på en daglig nyhetssändning från Irak, Italien, Kroatien, eller Egypten. Kryssning online TV universum allt du vill och hänga på till den 50 spänn, det kostar inte ett öre. Dessutom måste du att betala din kabel eller parabolantenn räkningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.