Vad är Personal Software?

Personal mjukvara erbjuder en mångfald av lösningar som syftar till att samla in, organisera och hantera en mängd uppgifter om anställda. Specialiserade tillämpningar kan användas för att automatisera många personal-relaterade uppgifter i alla typer av organisationer. Personaladministration tillämpningar används av företag i nästan alla sektorer i ekonomin, inklusive ideella organisationer, privata företag och myndigheter. Ibland kallas mänskliga resurser mjukvara, omfattar dessa program en mängd olika produkter.

De är inriktade på att automatisera många av de rutinmässiga och repetitiva uppgifter som krävs för att driva personal fungera effektivt. Normalt är många av de grundläggande personal programvarorna inriktad på uppgifter som är de mest tidskrävande aspekter av hur personal. Olika funktioner det möjligt för användare att automatisera vanliga jobb, såsom närvaro, övertid och övervaka sjuka och timmar semester. Andra egenskaper inkluderar förmågan att få tillgång till information om den sammanlagda lön, lön spridning över avdelningar och paket nytta av enskilda och grupper.

Mer sofistikerade personal program har flera moduler som hjälper användare att upprätthålla och följa ett omfattande utbud av data, inklusive information om rekrytering, förmåner och utbildning. Dessa specialiserade moduler har många fördelar, till exempel förenklar rekryteringen modulen processen för att finna, sållning, och anställa nya talanger för företagen. Personal rekryterare har befogenhet att spåra sökande genom hela processen och minimera eventuella misstag när de gör sysselsättningen beslut i anställningsprocessen. Många typer av programvara gör att användare kan flytta nyanställda från rekrytering modulen i personalen komponent

utbildningsmodul tillåter mänskliga resurser personal att dokumentera utbildningsbehov och resultat i alla storlekar arbetskraft. Med hjälp av programvara som skapats särskilt för spårning och övervakning utbildningen funktion har institutionen möjlighet att identifiera kompetensbrister med enskilda arbetstagare och mellan avdelningar. Detta säkerställer att varje anställd får handledning och undervisning de behöver för att arbeta på ett optimalt sätt.

Köpare av personal programvara måste överväga vilka egenskaper som är viktiga för deras organisationer. Tekniska överväganden omfattar kompatibilitet med organisationens befintliga hårdvara och enkelheten av användargränssnitt. Många program hjälper kunder att framgångsrikt interagera med produkter med hjälp av guider som vägleder användare genom inrättas och hur man använder olika moduler. Chefer och direktörer kan också vilja veta vilken typ av vecko-eller kvartalsrapporter finns tillgängliga och i vilka format. Några andra punkter att titta efter är: tillgång till avtal, skrivelser form och färdiga att använda mallar. Klienter har normalt möjlighet att anpassa allmänna handlingar och lagra scannade bilder av viktiga material. Datasäkerhet är också en fråga som måste behandlas av säkerhet förvaltare av kundorganisationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.