Vad är Internet bandbredd?

Internet bandbredd kan ses som en elektronisk Byway som ansluter Internet till din dator. Ökad bandbredd (utvidgning av körfält) ger mer trafik till flöde, allt snabbare. Med ett mycket eller lite av Internet bandbredd som är tillgänglig gör skillnaden mellan att se en grafikintensiva webbsida last i etapper under en period på flera minuter, eller låta pop i ditt fönster som en blixt av lättnad. Ju mer bandbredd din anslutning har, desto snabbare kommer det att lasta och ju mer tid du sparar.

Internet bandbredd test meter finns tillgängliga online för att testa din anslutningshastighet. På webbhotellet kommer att ladda upp datablock registrera hur lång tid det tar att genomföra överföringarna. Snabbhet är ett mått på hur mycket data kan överföras från Internet till din dator per sekund. En graf kommer att avslöja resultaten så att du kan se om din anslutning fungerar som förväntat. Stäng onödiga bakgrundsprocesser och program innan du börjar, och ta flera bandbredd tester från flera platser att etablera ett genomsnitt verkliga hastigheten.

Tyvärr kan vi inte "unthrottle" bandbredd som helst. Internet Service Providers (ISP) tilld datoranslutningar så mycket bandbredd baserat på priset av paketet köps. För att få mer fart, måste du uppgradera till ett paket med en högre ersättning på bandbredd. När det gäller uppringd begränsar långsammaste typen av Internet, själva tekniken anslutningshastighet till mindre än 56 kilobit per sekund (kbit /s). Som en referenspunkt, är en Megabyte 8. 192 kilobit så överföra en MB data via uppringt kan ta nästan tre minuter. Denna begränsning driver småningom flesta kunder med snabbare teknik.

Det finns flera olika typer av snabba Internet-man kan få beroende på lokal tillgänglighet. Alternativen omfattar Digital Subscriber Line (DSL) som erbjuds via vanliga koppartrådar telefon, kabel Internet via grannskapet kabel-TV-leverantör och fiberoptiska tjänster som finns över nyare fiberoptiska kablar som ersätter traditionella kopparledningar i många regioner. Om du bor på landsbygden, uppringt eller satellit Internet kan vara din enda val.

DSL serverar de mest prisvärda Internet paket, flera gånger snabbare än uppringt. DSL post-paket kan börja så lågt som $ 13-$ 15 amerikanska dollar (USD) per månad för hastigheter upp till 768 kilobit per sekund (kbit /s). En anslutning av detta slag ger normalt en megabyte data i 12-15 sekunder, en stor förbättring jämfört med uppringd tre minuter. DSL erbjuder också mycket snabbare paket som konkurrerar med kabel.

Entry level-kabel paket erbjuder ofta en stöddig tilldelning av Internet bandbredd, kanske upp till 3000 kbps (utlysas på tre megabit per sekund), vilket ger en Megabyte i ungefär tre sekunder. Prenumeration priserna varierar i allmänhet börjar på $ 30-$ 40 USD per månad. Paket ökning i hastighet och pris därifrån, fast många kabel erbjuder bara ett enda paket. Ju snabbare paketet, desto högre pris tenderar att vara inom det normala intervallet via kabelnätet.

fiberoptik internettjänster börja så högt som 10 eller 20 Mbit /s, med top-tier-paket erbjuder 50 Mbps Internet-bandbredd. Det är en överföringshastighet (hastighet) i ungefär en Megabyte per sekund, två megabyte per sekund och fem megabyte per sekund, respektive. Den snabbaste möjliga Internet närvarande paket som erbjuds kostar en över $ 100 USD per månad.

Kabel och fiberoptiska tjänster kommer ofta att kombinera tv och digital telefon med tillgång till Internet för en faktura varje månad. Buntar är valfria och kan anpassas för att utesluta en tjänst som inte behövs. För den som vill ha DSL men inte har fast tjänst, en del telefonbolag erbjuder nu "naken DSL-eller DSL utan telefonservice för kunder som använder sina mobiltelefoner istället för fasta telefoner.

För att hitta en tjänsteleverantör med överkomliga Internet bandbredd i ditt område, ange din stad till en sökmotor med vilken typ av tjänst du vill: DSL, kabel eller fiberoptik tjänst. Du kan också besöka webbplatserna för din lokala telefon och företag kabel. Dessutom finns flera särskilda webbplatser för att jämföra, granska och notering internetleverantörer efter region och riktnummer. Några av dessa platser ger kunderna möjlighet att lämna feedback på sina åsikter och erfarenheter med DSL-leverantörer, företag kabel och fiberoptik leverantörer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.