Vad är High Speed Dial-Up?

hög hastighet uppringt Internet är en typ av Internet-tjänst som ger högre nedladdningshastighet än typiska uppringd tjänst för vissa webbfunktioner. Hög hastighet uppringd ofta kostar mer än vanlig uppringd, men ändå mindre än vad många bredbandsanslutningar. Dessa reklam en sådan tjänst, hävdar att det kan vara upp till fem gånger snabbare än normalt uppringd tjänst i vissa fall. I verkligheten, medan det kan påskynda vissa processer kan det hastighet inte upp alla processer.

Snabb uppringd tjänst fungerar genom att anställa en mängd olika metoder för att göra Internet-anslutningen verkar snabbare. Det bör noteras att den bandbredd över telefon linjer bestäms av telefonlinjen kapacitet. Därför gör anslutningshastighet faktiskt inte bättre. Istället använder Internet (ISP) genvägar i upprättandet av kommunikation, kompression, filtrering och caching för att göra anslutningen verkar snabbare för användaren. Även webbsidor brukar ladda snabbare, är själva anslutningen på samma sätt som med vanliga modem.

Nyckeln till effektiv hög hastighet uppringd tjänst är i acceleration servrar. Dessa servrar används av ISP, göra flera saker för att förbättra hastigheten för uppringd användare. Den vanligaste strategin som används är en av komprimering. Komprimeringen minskar storleken på bilder och andra typer av data. I de flesta fall är den resulterande visuella nedbrytning svårt, om inte omöjligt, att lägga märke till, men det kan göra stor skillnad i filstorlek, vilket gör det möjligt objekten laddas snabbare.

En annan strategi kallas caching, som innebär tillfälligt lagrar ofta använda filer webbsida på datorns hårddisk. De flesta datorer gör det redan i viss utsträckning. Med hög fart uppringd tjänst, dock en server kommer att ta del av den mest besökta webbplatser, och prioritera den caching för dessa områden, vilket minskar tiden det tar att skicka och ta emot information från den centrala servern.

andra gemensamma strategin är att anställa en popup-blockerare. Även om många leverantörer av Internettjänster, och webbläsare Internet, redan har denna funktion är det också en stapelvara i hög hastighet uppringd tjänst. Popup-annonser ta upp en hel del bandbredd, särskilt de som använder Java ™ eller liknande program. Därmed kan de avsevärt öka den tid det tar att ladda den önskade sidan. Popup-blockerare hjälp genom att förhindra denna process i första hand.

potentiella abonnenter bör ha i åtanke att det finns vissa saker som hög hastighet uppringd bara inte kan göra. Det kan inte avsevärt öka hastigheten när du laddar ner filer, t. ex. musik eller stora bilagor. Det kan heller inte påskynda nedladdning av många typer av e-post, eller öka hastigheten på video. Även med dess fördelar, kommer det fortfarande finnas vissa brister i förhållande till bredband.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.