Vad är E-postmeddelande?

Email varnar dig när nya meddelanden anländer och kan genomföras på olika sätt beroende på vilket program som används. Flesta e-postprogram (den programvara som hanterar e-post) använda ljudfiler, en animerad ikon i aktivitetsfältet (systray), ett popup-fönster eller en kombination av dessa. Även fina när de arbetade på själva datorn, är de inte mycket hjälp om du är på språng. I detta fall kan särskild övervakning programvara erbjuder avancerade alternativ för mobil e-post anmälan, skicka ett textmeddelande till din mobiltelefon, ljuder ett larm på telefonen, eller skicka ett meddelande till din personsökare.

Så det fungerar är enkel. Övervakningen Tillämpningen är fortfarande körs i bakgrunden tillsammans med ditt e-postprogram som är inställt på att kontrollera ny e-post med jämna mellanrum att du har förkonfigurerade. När nya meddelanden anländer övervakningsprogrammet automatiskt använder en SMS (Short Message Service) gateway för att skicka e-postmeddelande till din mobiltelefon. SMS används av nästan alla tjänster mobiltelefon och företag personsökare för att förmedla textmeddelanden med 160 tecken eller mindre. Texten meddelande informerar dig att du har ny e-post och innehåller avsändarens adress och kanske första orden i meddelandetexten. I stället för ett textmeddelande Du kan välja att programmet larmar på din mobiltelefon eller skicka ett meddelande till din personsökare.

Email programvara är billig och lätt att hitta via en sökmotor. Det är bra för företagen så att du kan hålla koll på e-postmeddelanden som kräver snabb svar. Faktum är att det är så bekvämt det är nästan otänkbart att alternativen att kontakta en mobiltelefon eller personsökare inte snart kommer att finna sin väg in standard e-postklienter, motverkar behovet av ytterligare övervakning programvara.

Om du är någon på språng som kräver snabba vändning för din e-post korrespondens, mobil e-postmeddelande programvara kan vara precis vad du letar efter på nätet din värld.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.