Vad är DirecTV Internet?

DirecTV ™ Internet är en tjänst från DirecTV ™ satellit bolag vid sidan av sin vanliga satellit-tv-tjänst. DirecTV ™ Internet är vanligtvis erbjuds ett av två sätt: Antingen det är genom samarbete med annat företag eller är tillgängliga via parabolantenn. Detta är en relativt ny funktion som erbjuds av DirecTV ™ som den syftar till att göra mer själv mer konkurrenskraftig på både Internet och erbjudanden tv.

DirecTV ™ Internet är ett svar på de många paketavtal som erbjuds via kabel-tv företag. Även om det brukade vara så att företag som är specialiserade enbart erbjuda en tjänst, som vanligtvis inte är fallet längre. Nu, genom partnerskap med andra leverantörer, eller genom diversifiering av företagets egen verksamhet, är många nu erbjuda en mängd olika tjänster.

Bland de mest populära av tjänster som erbjuds är TV, Internet och eventuellt telefon, även om telefonen är ofta en eftertanke med cell service ersätter många mark linjer. Lokala kabelsändarföretag har en fördel över satellit företag i en rad olika sätt att erbjuda dessa paket. Med kabel redan springa in i ett hem, infrastrukturen är redan på plats för att ge både Internet, telefon och tv-tjänster till mycket liten extrakostnad.

Medan DirecTV ™ Internet är inte ett nytt koncept som har erbjudit en satellit Internet ganska länge har det varit mycket dyrt tidigare. Nu, genom samarbete med lokala telebolagen försöker DirecTV ™ erbjuder Internet och har både satellit-tjänster och Internet visas på samma faktura till ett reducerat pris. DirecTV ™ Internet erbjuder således konsumenterna ett annat val.

På vissa ställen kan DirecTV ™ Internet inte kunna partner med ett lokalt företag för att erbjuda DSL-tjänst. DirecTV ™ Internet erbjuder en annan lösning för de i sådana situationer. Det har också satellit Internet tillgänglig och denna tjänst är mycket billigare än den har varit tidigare. Det är nu mycket konkurrenskraftig med andra DSL prissättningen paket. Kostnaden har alltid varit en av de största nackdelarna med DirecTV ™ Internet-tjänst i det förflutna.

DirecTV ™ Internet satellittjänst skryter hastigheter som 30 gånger snabbare än uppringd anslutning. Detta kan göra det möjligt för abonnenterna att se video, har mer bekväm nedladdning av musik och andra hög bandbredd tillämpningar och har en anslutning som är alltid på. För dem som inte haft denna möjlighet tidigare, kan det öppna en helt ny nivå av Internettjänst. Den här tjänsten också kommer med rabatter om både DirecTV ™ Internet och satellittjänster är utvalda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.