Vad är CD Label Software?

CD-etiketter kan visas på en skiva. Oavsett om en skiva som är avsett att foton, musik, video eller bara behöver fungera som en backup för information om en dator, kommer CD-etiketter hjälp i skivans organisation. CD Label Software kan hjälpa till att effektivisera processen för märkning och organisering. Genom att använda denna typ av programvara, juvel-omslag, kan CD-etikett klistermärken och täcke konst skapas och användas tillsammans med skivor.

Label göra programvara är ett program som hjälper användare kreativ med sina CD-etiketter. Obegränsad mönster kan skrivas ut på CD klistermärken, vykort eller vanligt papper. CD Label Software kan också hjälpa användare att justera innehållet i deras skivor. Namn och andra identifierande information kan ändras inom programmet för att återspegla nya titlar eller ens en ny presentation av media.

Märkning av programvara kan användas för att markera och differentiera CD-och DVD-skivor från varandra. Programvaran kan komma med grundläggande etikett tjänster eller erbjuda mer avancerade anpassningar. Till exempel kan en första användaren välja att använda generiska vanligt bakgrunder på sina etiketter. Den mer äventyrliga typen kan välja att använda semester, säsongsarbete eller teman mallar som kommer förinstallerade på programvaran. Men det är inte ovanligt att se CD Label Software användare använder sina ursprungliga konstverk på etiketterna.

Många användare väljer att använda enskilda konstverk eller sporre-of-the-ögonblick kreationer eftersom det kan bättre beskriva CD, dess innehåll, dess syfte eller dess ägare. Enskilda konstverk behöver inte vara helt original, dock. Ett populärt val bland användarna är att skapa ett collage av olika men relevanta bilder som ska användas med CD.

Använda CD etikett att märka en skiva kan bidra till en övergripande professionellt utseende. Artister eller dem som sysslar med multimedia använda CD Label Software för att dekorera sina virtuella igen och portföljer. Musiker använder det också i stället för en professionell pressning av deras musik. Dagligt bruk betraktas också som för blandade skivor som utbyts mellan vänner eller digital bröllop fotoalbum bytte mellan familjemedlemmar. Ansökningarna om programvaran är oändliga och nästan allt som får plats på en skiva kan ha en egen etikett som skapats för det.

CD Label Software kan köpas eller erhållas gratis. Även fria versioner finns på Internet, butiker erbjuds även anständighet CD etikett. Många fria versioner erbjuda konkurrenskraftiga prestanda och ofta också komma med fördel inbyggt stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.