Vad är Bevattning Software?

Bevattning programvara är programvara som används för att hantera ett bevattningssystem. Programvara produkter för bevattning varierar kraftigt, från mycket enkel freeware program som folk kan använda hemma till komplexa system som används i bevattning design i kommersiella jordbruket. Konsumenter som betalar för programvara som också brukar få stöd och uppdateringar som ingår i paketpriset, som kan omfatta samråd med människor som kan ge bevattning råd och rekommendationer.

Det finns flera skäl att välja att använda bevattning programvara för att hantera ett bevattningssystem. För ett stort system kan programvaran vara det enda sättet att kontrollera systemet. Programvaran kan användas för att styra när vattnet slås av och på, hur ofta vattning sker, och hur mycket vatten som levereras vid en viss tidpunkt. På en stor gård eller stort anlagd egendom, förvalta vattenbehov manuellt eller med en restriktiv timer system kan inte vara möjligt att göra programvara oerhört viktigt.

Sådana program omfattar vanligtvis spårning verktyg som håller reda på hur mycket vatten används, övervaka genomsnittliga regnet falla, och samla in andra användbara uppgifter. Dessa data kan användas för att justera programplaneringen, för att avgöra om vatteneffektivitet mål uppfylls, och att identifiera mönster som kan vara viktigt att känna till. Bevattning programvara kan också programmeras för att hantera leverans av flytande gödselmedel produkter.

Bevattning företag som specialiserat sig på att installera bevattningssystem kan sätta upp ett system som kan kontrolleras med programvara. Programvaran kan installeras på en dator som specifikt för förvaltningen av bevattning, eller på datorn kärnan i ett smart hus som kontrollerar en rad funktioner elektroniskt, skapa en enda arbetsstation för alla aktiviteter i samband med hus och trädgård. Människor kan också utforma och installera sina egna system och programvaror självständigt, om de har bevattning erfarenhet.

När du surfar val bevattning programvara kan människor vill tänka på hur programmet kommer att användas. Ett program som kan svara på pågående väderförhållanden med automatisk omplanering, till exempel, kan vara användbara. Program som föra statistik och data kan också vara värdefulla, vilket program som gränssnitt med fukt sensorer och andra enheter i området för att ge kontinuerlig feedback. Folk kanske också vill undersöka support. Även om programvaran stöder inte kan tyckas vara kritisk när ett bevattning programvara är ny, kan det hjälpa att få människor att ringa om problem uppstår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.