Vad är itu Software?

Åtgärder mjukvara är mjukvara som är avsedd att hjälpa användaren med formatering och ta itu med kuvert ordentligt. Det är mycket användbart för enskilda och företag som hanterar stora mängder post, eftersom den avser programvara också normalt innehåller en databas med en stor kapacitet så att användarna kan lagra och adresser återanvändning. Använda itu programvara säkerställer att skickas material har ett enhetligt utseende, och det även påskyndar försändelsen genom att godkänna adresser och postnummer se till att de läser korrekt.

Många företag gör itu med programvara för alla, från privatpersoner till stora företag. Programvaran innehåller vanligtvis ett utskick databas, förinställd formatering guider som gör det möjligt för användare att ange kuvertstorlek att skapa kuvert och en validering aspekt som bekräftar postnummer och ser till att adresserna är formaterade korrekt. Detta kombinerade paket marknadsförs ofta som en itu programvarusats, som garanterar köparen att mjukvaran kommer att hantera alla de svåra delarna av ett utskick.

I de flesta fall tar upp programvara i samband med post-standarder, som gör det möjligt att fatta beslut för användaren. Det kommer att standardisera nomenklatur i vägen postkontoret tycker om att se, förkortas delar av en adress där det behövs, till exempel. Det kommer också att se till att adresser är fullständiga, inklusive antal, gata, stad, stat eller provins, postnummer, och så vidare. För massutskick, kan hantera programvara erbjuder också en sortering alternativ, skriver ut kuvert i partier som kan buntas ihop till posten, så att användaren kan spara på portokostnader.

Det finns en rad personliga använder för att hantera programvara. Enskilda personer, till exempel, kan hålla en adressbok i sin itu programvara, vilket ger ett kuvert när de behöver skicka något. Programmet kan även användas för bulk personliga utskick, t. ex. julkort eller meddelanden för evenemang som bröllop, graderingar och nya barn. För bröllop, kan ta itu med programvara vara mycket användbart, eftersom det kan också användas för att generera den inre sfären, som OSA kuvert som vanligtvis ingår i ett bröllop inbjudan.

Om du funderar på att köpa ta itu med mjukvara, kan du tänka ut dina behov. Funktioner såsom postnummer kontroll, till exempel, oftast dyrare, och om du inte tror att en sådan funktion är nödvändig, kan du spara pengar genom att eliminera det. Tänk gränser för databasens storlek, tillgängliga teckensnitt för att ta itu med, och om ovanliga kuvert storlekar innan de köper itu program för att se att du får en produkt som passar dina syften.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.