Vad är ett flexibelt tangentbord?

Ett flexibelt tangentbord är ett tangentbord oftast gjort av mjukt silikon som är mycket portabel och lägger till en dator via en USB-anslutning eller seriell port. Den tangentbord kan fungera som ersättning tangentbord om ett original tangentbord skadas. De kan också vara ganska hållbara, på vissa sätt ännu tåligare än en traditionell tangentbord.

silikon huden på ett flexibelt tangentbord kommer att skydda den från ett antal olika ämnen. Till exempel, om tangentbordet används mycket runt vätskor är silikon ett utmärkt skydd mot spill. I andra fall, t. ex. i bil-garage eller industriområden, kan det flexibla tangentbordet ersätta tangentbord som behöver skyddas med plast överdrag. Det är definitivt bättre till användaren, eftersom tangentbord brukar ha en mer naturlig känsla än en med ett plasthölje. När smutsiga kan de lätt kan torkas av med en fuktig trasa.

Fördelarna med flexibla tangentbordet slutar inte med dess förmåga att avvärja smuts, vätskor och smuts. När det finns många tangentbord och datorer inom en nära avstånd till varandra, tangentbord knacka kan ibland bli ganska högljudd och störande. Det flexibla tangentbord är ett tyst tangentbord som görs praktiskt taget inga ljud när de används.

Även det flexibla tangentbordet, eftersom det är så mjukt, är verkligen mycket flexibel. De kan rullas ihop och förvaras i en datorväska eller portfölj och är ibland som en roll-up tangentbord. Detta möjliggör transporter med en bärbar dator. Dock bör försiktighet iakttas för att säkerställa att rullas upp tangentbordet är skyddad från stötar så mycket som möjligt. Det är fortfarande ett känsligt instrument.

För dem som behöver skriva på ett anteckningsblock, men gillar inte känslan av tangentbordet eller med den bärbara datorn så nära dem, en flexibel tangentbord kan vara en idealisk alternativ. Användaren kan ansluta tangentbordet till datorn och inte vara tvungen att ha datorn i knät eller väldigt nära dem. Men de fortfarande måste leta reda på tangentbord som används på en plan yta.

Det kan ta lite tid att anpassa sig till att skriva på ett flexibelt tangentbord. Till exempel slår en nyckel utanför centrum får inte registrera de tangenttryckningar alls, eftersom där sensorer i knapparna. Det finns dock vissa flexibla tangentbord att göra ett bättre jobb med att upptäcka excentriskt träffar än andra. Den tangentbord kan generellt köpas för $ 12 US dollar (USD) och gå upp därifrån. Köpa en högre prisklasserna modell kan ge mer tillfredsställande resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.