Vad är ett dåligt grannskap?

Alla vet att ett dåligt grannskap kan man få ner värden, och samma sak gäller även på Internet. Ungefär som en bokstavlig dåligt grannskap, ett Internet dåligt grannskap är fylld med tveksamt platser, varav vissa kan till och med vara skadliga. Länka till sådana platser kan orsaka en webbplats sökning rankning att gå ner, och i vissa fall ett stort antal inkommande länkar från ett dåligt grannskap kan också äventyra sökning ranking.

En mängd olika webbplatser kan anses vara bosatta i ett dåligt grannskap, inklusive skrapa platser, gårdar länk, platser med stora mängder spam eller skadlig kod, eller webbplatser med olagligt material. Om du länkar till en sådan webbplats på din webbplats kan du buntas ihop med andra platser i dåligt grannskap, och bestraffas som följd. På samma sätt kan sådana webbplatser också försöka blåsa upp sin sökning ranking genom att länka till dig, vilket gör det ser ut som de är anslutna med legitima webbplatser, och vissa sökmotorer kan straffa folk för detta också.

Det är ganska lätt att undvika att länka till ett dåligt grannskap, men det är en bra idé att kontrollera utgående länkar på din webbplats med jämna mellanrum. Ibland domäner upphöra, och de förvandlas till länk gårdar fyllda med tveksamt material, så en gång giltig länk blir dålig. Vid andra tillfällen kan du länka till en webbplats i ett dåligt grannskap helt av en slump, ovetande om att webbplatsen har stora mängder spam eller skadlig kod någonstans i dess djup. Spammare är också ökänd för omdirigeringar används som kan förvandla bra länkar till dåliga. Du kan också länka till ett dåligt grannskap genom fullmakt, genom att länka till en webbplats som har länkar till ett dåligt grannskap.

Ett antal online-verktyg kan användas för att skanna din domän för dåliga länkar, www. bad -neighborhood. com är ett bra ställe att börja. De flesta av dessa verktyg är gratis, vilket gör dem väl värt ansträngningen. Du kan också manuellt skanna länkar på webbplatsen, som också kan informera dig om säkerhetsöverträdelser, hackare tycker om att försöka tränga in servern skydd att placera länkar eller andra skadliga material på webbplatser, särskilt bloggar.

Även en sökmotor vet att människor ibland gör misstag, så en enda länk till ett dåligt grannskap kommer inte att starta upp dig från ranking. Men om en plats rutinmässigt länkar till tvivelaktiga sidor, kan det börja glida i rankingen eller att avnoteras, i extrema fall. Om du tror att du har straffats av misstag kan du skicka in en ansökan till sökmotorn, bad att utvärderas på nytt och på nytt anges.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.