Vad är ett Colocation resurs?

En colocationsavtal och är ett miljömässigt kontrollerad och säker anläggning med 24 timmars övervakning och en avbrottsfri strömförsörjning. Företagen använder en colocationsavtal och för att lagra företagets data i en off-site plats. Detta är fördelaktigt för en rad skäl. Först företagen får kontinuerligt tillgång till den bandbredd de när de använder en samlokalisering anläggning. Dessutom kan en colocationsavtal och företag att kontrollera förvaltningen av sina webbservrar, även när de är på annan plats.

Bygga ett privat kommunikationsinfrastruktur kan bli dyr för ett företag. En samlokalisering anläggning kan förse verksamheten med en övergripande strategi för serveradministration, konnektivitet och säkerhet samtidigt som du sparar på bekostnad. Det är många faktorer ett företag bör tänka på när man väljer en colocation anläggning.

Läge är den första fråga. En colocationsavtal och är bättre på att hantera en effekt flöde när det kommer närmare stormakt knutpunkter. Det är också mer klarar av bärbarhet oro.

En colocationsavtal och innehåller ofta avancerade brandväggar, programvarulicens, och öppen kommunikation med sina kunder. I dagarna av oro datavirus och företag spionage, säker online-tjänster backup blir allt viktigare för att säkerställa ett företags data förblir säkra.

En colocationsavtal och är utformad och konstruerad med mycket redundanta system för att maximera tillgänglighet och för att förhindra strömavbrott. Kundföretag till ett colocationsavtal och har rätt att begära ett fullständigt avbrott rapport. Många utnyttjar detta alternativ innan de undertecknar ett kontrakt för server-och datahantering.

Några av de andra frågorna ett företag bör ställa när du handlar för en samlokalisering faciliteten är: Vad är anslutning? Är företaget en dubbel överflödig dirigering och koppling system? Vilka är deras makt feeds? Alla dessa frågor bör ställas i förväg för att säkerställa colocationsavtal och är kompatibel med företaget och dess behov.

Slutsatsen är att företag anförtros och databaser till en colocation anläggning. Därför är samlokalisering som väljs måste vara av högsta kvalitet. De flesta colocation anläggningar erbjuda systemövervakning, komplett databas övervakning, och totalt fillagring samt routing tjänster. Använda en colocationsavtal och ger företagen möjlighet att göra mer för sin verksamhet med hjälp av state-of-the konstcentra data över hela landet. Många av dessa center erbjuder en mängd olika program, som förändras beroende på storlek och behov av företaget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.