Vad är en. Bro filtillägg?

Tyvärr finns det inte ett enkelt svar på vad en bro fil är att det inte finns några regler, lagar eller upphovsrätt som reglerar användningen av filtillägg. Följaktligen många program skapa bro filer eller spara data i en bro filformat för olika skäl och syften. Det finns dock några vanliga användningsområden för bro filtillägget och gemensamma sätt att konvertera Bro filer av lämplig typ till ett annat filformat.

Bro filer regelbundet skapas av ett program som kallas Tree Professional lövträd Creator eller OnyxTREE lövträd beroende på version. Detta program är en 3D-modellerare används för att skapa träd och buskar. En bro fil som skapas av denna programvara kan endast öppnas av detta program, men mjukvaran kan spara sina modeller i en mängd olika format vilket gör den kunna öppnas av andra program.

Vissa Roland /Boss digital inspelning maskinvaruenheter spela ljudspår i Bro filformat. Roland erbjuder konvertering programvara kallad BR Wave Converter som kan konvertera dessa bro filer till mer vanliga ljudformat såsom. Wav eller. Aiff eller konvertera vanliga ljudfilsformat i Bro filformat för att kunna användas på deras maskinvaruenheter . Denna programvara kan laddas ner från Roland webbplats.

Broderier och filer sy skapats av Smått och volt program sparas i Bro filformat. Ett antal mera gemensamma datoriserade brodyr program kan läsa och konvertera dessa filer.

Brøderbund s skapa ett häfte /broschyr Project sparar broschyrer med brorsan filtillägget.

Bro , en öppen källkod nätverk för upptäckt av intrång system som bygger på Unix använder bro filnamnstillägg för inre politik skript. Det finns ingen anledning att konvertera dessa filer eftersom de innehåller information som endast är relevant för denna särskilda dataprogram.

På grund av bristen på begränsning av filtillägg, hur många andra program kan skapa filer med denna utvidgning, men förteckningen omfattar de mest frekventa sätten en fil sparas i detta format.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.