Vad är en dynamisk webbsida?

En dynamisk webbsida är en sida som ändras baserat på användarens. Den svarar på användarnas behov, och ger relevant information för att möta dem, genom att få tillgång till information i en ansluten databas. En dynamisk webbsida tillåter användare att gå längre än läsa text och titta på bilder. Det möjliggör en interaktiv upplevelse med användaren att ha kontroll över den information som han tittar på.

Det finns många typer av dynamiska webbsidor. En av de mest populära är Google Earth ™. De flesta karta webbplatser är dynamiska, användare mata in adress de reser till, och sidan tillbaka med vägbeskrivningar och en karta till platsen.

Ett annat exempel på en dynamisk webbsida är en sökmotor. Webbplats sökningar, där användaren söker information på bara en sida, är också dynamiska sidor. Andra exempel är e-webbplatser, webbplatser bank där användarna kan komma åt sina personliga ekonomiska information och webbplatser som baserar sin information på plats, till exempel en nationell vädersida. Varje webbplats som erbjuder information som bygger på de uppgifter användaren ger är en dynamisk webbsida.

Dynamiska webbsidor är ofta mycket enkla, så långt deras faktiska utformning. De erbjuder en plats för användaren att skriva in data, och en del information och grundläggande grafik. Efter att användaren anger i sina uppgifter, ändras. Webbsidan servern åtkomst till en databas med uppgifter, sökande efter vad användaren har begärt. När information ges är det åter till webbsidan, och visas.

Skapa en dynamisk webbsida kräver en viss nivå av tidigare programmeringsvana. Att ha en grundläggande förståelse av ett språk par programmering är nödvändig. Javascript är ett populärt språk att använda för att skapa en dynamisk webbsida. Skapa en webbsida som interagerar med användare kan vara svårt, speciellt för nybörjare att webbdesign och programmering. Det krävs förståelse och att kunna använda komplicerade kod, och kan vara svårt att arbeta med om du inte har mycket tidigare erfarenheter.

Skapa en användarvänlig dynamisk webbsida kan vara svårt , men den ger ett bra sätt för webbplatsägare att bättre möta behoven hos människor beter deras webbplats. Det gör det möjligt för människor att hitta vad de söker i ett snabbt och enkelt sätt, samtidigt hålla reda på vilken information som visats, som ger ägarna ett sätt att komma åt information om hur deras sajt används. Med denna information kan webbplatsägare förbättra och utvidga sin webbplats på ett sätt som gagnar besökarna, öka framgången för webbplatsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.