Vad är en bärbar musmatta?

En bärbar dator musmatta är en yta som används med en exteriör datormus. Plattan är ett tillbehör som är tillgänglig för alla typer av bärbara datorer. Det låter en användare att använda en mus istället för en laptop pekplatta. En rondell är en eftermarknad tillbehör, och det inte kommer med en bärbar dator när den köps. En bärbar dator musmatta är oftast kopplats ihop med en annan bärbar dator tillbehör, det trådlösa eller med sladd mus.

En pad fungerar som en plan yta för musen används. Laptop musmattor är gjorda speciellt för användning med en datormus, oavsett vilken typ av mus en laptop användare beslutar att använda. Oavsett om en användare väljer en optisk, kan laser eller standard mus rätt laptop musmattan hittas.

Laptop musmattor också kallas bindor mus för bärbara datorer. De är gjorda för att användas i små orter. De kan användas under resan, i hemmet, på en offentlig plats eller på en bärbar dator står. Bindor är tunnare än sina stationära motsvarigheter, och de finns i en mängd olika färger och texturer.

Vissa bärbara pad texturer är gjorda för särskilda typer av möss. Till exempel, en optisk mus behöver en yta som inte är genomskinlig eller reflekterande. Å andra sidan, en lasermus kan fungera väl på nästan alla ytor. Lasermus användare egentligen inte behöver en musmatta, men de fungerar bäst på mörka semi-reflekterande ytor.

Även om laser möss inte behöver en pad att fungera, det finns specialiserade pads för laser eller IR-mus. Optisk och standard-stil möss har också optimala ytor. För en optisk mus den perfekta ytan är ett som speglar och skingrar ljus. Vissa användare tycker att ett tomt ark ritpapper fungerar bra med denna typ av mus. Laser, optisk och standard möss har alla specialiserade musmattor, men det finns också kuddar som är mer mångsidiga. Dessa block kan användas med någon typ av mus.

Rätt pad laptop mus är nödvändig för optimal mus prestanda. Det ger exakt och noggrann uppföljning av användarens rörelser. Den idealiska pad har en enkel att rengöra ytan och en slimmad design. En rondell kan vara en enskild tillbehör eller en del av en laptop monter eller skrivbord. De färger och stilar i en laptop pad variera beroende på användarens preferenser och varumärke.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.