Vad är bläckstråleskrivare Magnet papper?

Inkjet magnet papper skapar personliga magneter av inga bilder eller text som du har på din dator. Bläckstråle magnet papper fungerar precis som vanliga skrivare, förutom att den är tjockare och backas upp med material som gör det fäster på alla magnetiska metallyta. Det finns både matt och blankt alternativ som gör kundanpassade magneter av något motiv såsom fotografier, kalendrar, eller visitkort.

Bläckstråle magnet papper levereras i standard ark 8 1 /2 x 11 "(22 x 28 cm), men det kan klippas med sax till valfri storlek eller form. Sidorna kan variera från 0,03 "(0,8 mm), 0,05" (1,3 mm) till 0,06 "(1,5 mm) tjocka, vilket innebär att de kan vara hårdare eller mer flexibla beroende på avsedd användning. Den resulterande magneter, ibland kallad dekaler kommer inte smutsa ner eller smutskasta, men de bör utsättas för direkt solljus eftersom bläcket kan blekna.

olika bilder kommer att vara lämpligt för olika magnetiska ytor. Du kan använda bläckstråleskrivare magnet papper för ett kylskåp eller metall anslagstavla i hemmet, arkivskåp i arbetet, och skåp i skolan. Du kan göra organisatoriska magneter som säger "inköpslistan", "Telefon Meddelanden" eller "att göra i dag" fästa vid kylskåpet och hålla koll på en hektisk familjens verksamhet. Ett barns sport eller musik lektion tidsplan för ett par månader kan magnetiseras så det inte vilse i shuffle. En företagare kan skriva ut och distribuera visitkort på bläckstråleskrivare magnet papper. Detta sätt, telefonnummer och webbadress deras järnaffär eller florist alltid syns, istället för gömda i en låda.

Du kan förvandla en bild som du kan skanna till datorn, skapar i ett ritprogram, eller ladda ner från din digitalkamera till en attraktiv, i fyrfärg magnet med inkjet magnet papper. Familj foton av minnesvärd semester, kanske bilder på husdjur, eller formella porträtt tryckas på bläckstråleskrivare magnet papper och omges av julkort som ett minne till vänner och familj. Eleverna kan även göra en magnet ur periodiska systemet av grundämnen eller grunderna i trigonometri att hålla i sina skåp för snabb referens. Vissa whiteboards är magnetiska, vilket gör det möjligt för lärarna att hålla flyttbara magneter märkning läxor, lektionerna, och Extra Credit uppdrag. Den enda begränsningen är din fantasi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.