Vad är Uppskatta Software?

uppskatta mjukvara används av entreprenörer, byggare och andra yrkesgrupper konstruktion till stöd i beräkning av kostnaderna för ett byggprojekt med målet att lägga fram ett korrekt anbud. Att uppskatta mjukvara är designad för att spara kostnader genom att definiera jobb och automatisera vardagliga uppgifter med hjälp av databaser. Det garanterar också att inga uppgifter har utelämnats på uppskattningen processen.

Uppskatta programvara kan kosta en hel del pengar, beroende på säljaren och funktioner programvara. Kan dock god uppskattning programvara spara en entreprenör pengar genom att säkerställa bud är mer exakt, vilket minskar överskridanden och oförutsedda kostnader. Den tjänar också till att hjälpa entreprenörer att förbättra den övergripande anbudsförfarandet.

bud som är för höga kommer att innebära en annan entreprenör får jobbet, medan låga bud betyda lägre vinster för entreprenören. Överskattar material kan resultera i att köpa mer än vad som behövs för jobbet. Dessa pengar är bortkastade om de material som inte kan användas på annat arbete.

Den största fördelen med uppskattning programvara är så det automatiserar jobb kostar. Programvaran i regel med en databas av byggkostnaderna, uppdateras månatligen genom prenumeration. Många byggare kommer att föredra att behålla sin egen databas för arbetssökande som kostar så att mjukvaran kommer att mer exakt speglar lokala kostnader och prissvängningar på marknaden.

Att bara ha material-och lönekostnader till hands gör att estimatorn jobb lättare. Skattningar kan också använda programvaran för att definiera ett jobb: s material och timmar arbetskraft. Programvaran tar denna definition och beräknar jobbet kostnaden från en databas på arbetskraft och kostnader för material. På detta sätt behöver estimatorn bara att välja ett arbete som han har definierats i databasen och programmet gör resten. Detta minimerar risken att vissa förfarande eller material av misstag kommer att lämnas utanför ekvationen.

En annan fördel med uppskattning programvara är att den tillåter byggmästare att titta på den slutliga jobbet kostnader och jämföra dem med det ursprungliga budet . Anbud kan sedan granskas för att se hur de kan göras mer exakt. Estimatorn besluta att ändra definitionen av ett visst arbete inom programvara databas, vilket kräver mindre av ett material eller färre timmar arbetskraft.

Uppskatta programvara ofta innehåller andra funktioner särskilt för att estimatorn jobb. Den kan skriva ut en offert brev baserat på input. Dessutom kan vissa program fungera som finansiell programvara för att hålla koll på företagets finanser. Dessa uppskatta mjukvarupaket är ofta utformade för den entreprenör som driver ett litet företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.