Vad är Kingdom of Loathing?

Kingdom of Loathing (KOL) är ett textbaserat äventyrsspel tillgänglig gratis på nätet. Spelet handlar om din strävan att besegra Naughty Sorceress som störtades den goda kungen Ralph IX. KOL överklagande till stor del bygger på ordlekar och vitsar, och har blivit en framgångsrik online spel.

Designad 2003 av Asymmetric Productions, Kingdom of Loathing är att skapa Zack Jonson och författare Josh Nite. Spelet handlar om popkultur referenser, obskyra citat film och surrealistiska humor. Sedan starten har KOL lockat över 100. 000 spelare.

Figurer i Kingdom of Loathing styrs av antingen muskel, mysticality eller fräckhet. Varje drag ger två uppsättningar tecken. Muskeln avatarer är Turtle Tamers och Seal nattklubbar. Mysticality reglerar Pastamancers och Saucerors, medan Disco Bandits och dragspel Tjuvar styrs av fräckhet. Det finns ingen verklig spelet skillnaden mellan karaktär klasser, men specifika pansar och vissa uppdrag är skräddarsydda för särskilda klasser.

Efter avslutad handledning som ges av en hjälpsam fågel kallas Toot Oriole, du låter gratis på kungariket. Spelare har ett antal varv, som kallas äventyr, tillåts per dag, det högsta belopp som 200. Slår kan vinnas genom att konsumera mat, alkoholhaltiga drycker, eller genom några speciella föremål.

På var sin sida kan en spelare äventyr på många olika platser, t. ex. fängelsehålor, berg och pirat gryt. Vanligtvis innebär varje tur en platsspecifik stöter på, till exempel ett måste kämpa en Dirty Hippy vid besök på Hippy Camp området eller berätta en pirat skämt ombord på Pirate Ship. Vinna strider vinster din avatar erfarenhet pekar mot att få nivåer och kan ge dig speciella föremål sjönk med din motståndare. Battles ge dig också kött, en viktig del av Kingdom of Loathing spelet.

Kött är valutan i Konungariket Loathing och behövs för att köpa mat, dryck, rustningar, vapen och all annan nödvändig utrustning. Framgångsrika äventyr nästan alltid ge dig kött. Du kan också skicka en gåva av kött till en vän som kan vara i behov av det. Kött är också används för att skapa kött pasta, ett ämne som gör att du kan binda objekt tillsammans för att skapa nya objekt.

Medan vissa slumpmässiga äventyr är nödvändigt för att få poäng, är mest tillbringas i utförandet av uppdrag. Var och en av de 11 kapitlen i spelet har en central strävan som måste lösas innan vidare till nästa nivå. När de nådde kapitel 11, måste du slåss mot Naughty Sorceress för att vinna spelet.

Kingdom of Loathing kör på sin egen kalender och flera helgdagar firas under hela året. Oyster Egg Day, en parodi på påsk, gör äventyrare att få möjlighet-att ge ostron ägg på vissa platser. På Halloween kan äventyrare klä ut sig i speciella dräkter och gå trick-or-behandling för godis och priser. Under Crimbo, en jul som helgdag, kan spelare få speciell presenter från spelet beslutsfattare. Andra helgdagar kan ökas dricka eller äta gränser, vilket leder till mer tillgänglig äventyr.

KOL är ett gratis spel, men tecken kan välja att ge verkliga pengar till sajten. För spelare som valde att donera pengar, erbjuder Kingdom of Loathing särskild bonus. Spelare kan välja att ta emot ett skräddarsytt-avatar, eller särskilda tillbehör otillgängligt för icke-betalande medlemmar. Oavsett om du väljer att betala, Kingdom of Loathing är en unik och spännande upplevelse på nätet, och fortsätter att växa i popularitet över hela webben.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.