Vad är Internet Conferencing?

Utvecklingen av Internet har förändrat överföring av information enormt. Det är ingen överraskning att konferenssamtal har flyttat från den traditionella telefonen till internet också. Faktum är att företag byter allt till internet konferens så att de kan dra fördel av reducerade resor och kostnader för telefon. Detta besparingar i kostnader översätter till bättre tidsplanering och ökad produktivitet.

Internet videokonferenser fungerar ungefär på samma sätt som traditionella telefonkonferenser. Under en Internet-konferenssamtalet kommer deltagarna att sitta vid sina respektive kontor samtidigt som förbundna med varandra via Internet. Deltagarna kan använda webbaserade program, som kräver dem att skriva in en Uniform Resource Locator (URL) att gå in i telefonkonferens kl den angivna tiden. Beroende på Voice over Internet Protocol (VoIP) programvara som du väljer kan du ha så många som 25 deltagare online deltar i webbmöte.

Det finns ett antal alternativ på nätet som tillhandahåller nedladdningsbar programvara som kommer kan du hålla en telefonkonferens på liten eller ingen kostnad. Du kan dela information, filer, video och ljud under en Internet-konferenssamtal också. För att starta ett Internet konferens, allt du behöver är en dator, en internetuppkoppling, och en särskild programvara, t. ex. ett ögonblick bud, börja kommunicera. Du kan använda en mikrofon och en webbkamera om du vill använda en video /ljud konferens alternativ.

De flesta företag spenderar stora mängder pengar på resor till och från möten, men med tanke på en alternativ metod för kommunikation som är så effektiv som inperson konferenser, de flesta är villiga att byta. Internet videokonferenser kan integrera video och webb konferensfunktioner och därmed fatta virtuella möten till en ny nivå. Internet konferensfaciliteter kan också nås att samarbeta med olika team i ett företag, att visa presentationer, att vara värd för små eller stora seminarier, i kontakt med teknisk support eller att ingå i synkroniserade webbdelning.

Fördelarna med Internet konferensverksamhet är många, och stödja små och etablerade näringslivet. Conferencing tjänsteleverantörer kan hittas via en snabb sökning på Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.