Vad är Gaming tangentbord?

värld av dataspel växer ständigt, födelseprocess allt större utsträckning och komplexa spel varje dag. Detta är fallet, är ivrig spel poserade med ett problem. En mer komplex spel kräver en mer komplicerad regulator. Till exempel en registeransvarig eller tangentbord som används för att spela gamla, är populära spelen som Pac-Man eller Tetris inte längre tillräcklig för dagens matcher.

spelindustrins lösning på detta problem är den gaming tangentbord. Dessa tangentbord är över, anpassade versioner av fabriken standard tangentbord som finns på företag eller i många hushåll. Gaming Keyboard tillverkarna vidta utformningen av ett vanligt tangentbord och sedan avgöra vilka förändringar som kan göras för att kontrollera videospel enklare och bekvämare.

Många gaming tangentbord är utrustade med programmeras nycklar som fungerar oavsett vilken funktion som du tilldelar dem. Detta tillåter användaren att skapa en en-av-en-slag setup som är särskilt anpassad till hans smak. Dessutom gaming tangentbord erbjuder ofta en inbyggd joystick. Detta pinne tillåter användaren att enkelt och smidigt styra flera axel rörlighet på en gång om de används i kombination med musen.

I dagens värld där komfort är ofta en avgörande faktor mellan att köpa ett objekt framför en annan, många gaming tangentbord gör också satsningen på att skapa mer ergonomiska för sina användare. Svängda tangentbordet för att passa en mer naturlig arm position för användaren eller ger bättre handlovsstöd är vanliga ergonomiska förbättringar som finns i gaming tangentbord.

ytterligare förbättra ergonomin är den specifika placeringen av vissa knappar på brädet. Istället för att placera viktiga nycklar i obekväma eller svåra att nå platser, tillverkare av gaming tangentbord strävar efter att maximera användarvänligheten. I stället för att rinna av din lillfingret att uppnå de avgörande tilldelats huk, till exempel, kan en gaming tangentbordet kan du programmera om crouch funktion en av de mer bekvämt placerade knappar.

Ett annat inslag i många spel tangentbord är en anpassad klistermärke överlägg. Överlägget placeras på vissa tangentbord och anpassar märkning av knapparna och kan innehålla en snygg grafik av något slag. Men vissa spelare inte vill dungen deras tangentbord med dessa bilder och kan lätt komma ihåg vilka knappar som fungerar som fungerar. Oavsett om du önskar en overlay eller inte, en overlay är vanligtvis inte den beslutande faktorn som påverkar en spelare att köpa ett tangentbord framför en annan. Ergonomi, centrala placering och programmabiliy är de främsta faktorer när man köper ett spel tangentbord.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.