Vad är Externa falska klick?

Många webbplatser innehåller reklaminslag som är relaterade till ämnet material på webbplatsen. Dessa annonser kan i klartext se vid sidan av skrivet material, eller så kan de vara inbäddade reklamen: vissa ord att om någon klickar på den kommer att ta dig från platsen till en sponsorns sida. Dessa annonser köps av företag, oftast via företag som Google ® och Yahoo ®. När en användare klickar på en annons, betalar företaget en liten summa till webbplatsen ägare och att företaget (som Google ®) som distribuerar sina annonser. Målet är att generera försäljning för företaget, men inte alla klick uttrycka sant intresse i ett företags produkt.

När en person eller maskin, eller clickbot (en typ av virus som kan orsaka att klicka på annonser) , klick på annonsen utan avsikt att köpa något på annonserna kallas detta klickbedrägerier. Företag som Google ® kommer att stoppa annonsering redovisning av människor som har sina annonser och sedan klicka på dem för att generera inkomster för sig själva. Men det är inte alltid möjligt att upptäcka om klick på annonser är genuint intresse eller inte, eftersom många av dem inte ske på någons hemdator. När de klick genererar från externa källor, andra datorer som inte tillhör ett företag, kallas detta externa klick bedrägeri, och det kostar annonsörer en massa pengar, en uppskattning långt in på hundratals miljoner.

Det finns flera anledningar till varför yttre klickbedrägerier kan förekomma. Ett konkurrerande företag skulle kunna inleda klickar på en annonsörs webbplats för att minska annonsörens budget. Detta resultat inte de rivaliserande företag, men i stället är brutalt syftade till inkomstbortfall för ett annat företag. En missnöjda, eventuellt "sparken" anställd börjar klicka på hans /hennes tidigare bolagets annonser bryter budgeten också. Han eller hon kan också engagera andra i detta klickande, och eftersom det inte bara kommer från en dator, kan det vara svårt att avgöra om klick är legitima eller bedrägeri. Han eller hon skulle kunna skriva programvara eller virus som orsakar datorer att klicka på annonser, och denna typ av programvara har hittats på hundratusentals datorer i samband med att ladda ner webbläsare.

Det finns också anklagelser om att vissa företag anställa folk, särskilt i utlandet, att enkelt klick på annonser som deras arbete. De gör pengar för varje klick, och igen, eftersom att klicka sker från flera datorer är det svårt att påstå att externa klickbedrägerier äger rum. Det finns också människor i USA som får betalt för att läsa annonser, även om deras inkomster är små, och dessa kan ibland användas i kombination med webbplatser som erbjuder pengar för att genomföra undersökningar eller in tävlingar.

Ett av de största problemen med externa klickbedrägerier ur synvinkel annonsörer är att de flesta människor betalar en viss procent av deras klick annonsering budget till sökmotorn företag. Eftersom sökmotor företagen har en del av sin inkomst från klick, får de inte tillräckligt motiverade att sluta klicka bedrägerier. Beräknade inkomster som gjorts från externa falska klick är allt från 10% till mindre än 1%.

Särskilt för små företag, även små förluster att budgeten kan vara svår att ta. Det har förekommit anklagelser mot flera sökmotorer så att de kan inleda externa falska klick för att öka vinsten. Dessa återstår att bevisa, men de har många annonsörer i beråd om du vill fortsätta att använda Internet annons på en betala per klick grund. Få annonsörer gör faktiskt påståenden om yttre klicka bedrägerier, och de som kan ha en besvärlig tid med pengar återbetalas.

En del företag som Amazon ®: bekämpa yttre falska klick genom att erbjuda reklam på sidorna och betala först när folk faktiskt göra inköp. Detta kan vara den våg av framtiden för visas annonser på sidor, särskilt med de många program som kan ha förmåga att generera klick från hela landet eller världen, ibland visste inte att datoranvändare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.