Vad är Construction Software?

Construction programvara är en särskild typ av dator affärssystem som används i byggnadsindustrin. I likhet med flera andra typer av programvara, konstruktion programvaror varierar i komplexitet och innehåll. Mest etablerade entreprenörer har särskilda program som de använder, men många små och nya entreprenörer experimentera med programmen bygg-mjukvara som de lär sig och deras företag växer.

Även om det finns massor av paket affärssystem som spårar de behov de flesta företag har fortfarande konstruktion särskild programvara för byggindustrin genom att kombinera grundläggande uppgifter med byggrelaterade sådana. Konstruktion programvara kan hjälpa entreprenörer spåra många av deras grundläggande företagens behov av uppskattning och redovisning av löner samt de uppgifter som är mer specifika för byggbranschen t. ex. förändrad order, ritningar, byggnormer, och konstruktion projektledning.

Vissa konstruktion mjukvarupaket är all inclusive vilket innebär att de kan spåra och producera all nödvändig information en entreprenör vill eller behöver ha. Andra paket kan endast omfatta särskilda uppgifter och måste därför kombineras med annan typ av affärssystem skall vara fullständigt. Att använda någon typ av konstruktion programvara beror på entreprenörens individuella behov.

De grundläggande funktionerna i de flesta program konstruktion programvara inkluderar möjligheten att gå in och spåra uppskatta och budgivning, jobb kostnad, löner, underhåll av utrustning och grundläggande redovisningsprinciper. Document Imaging och skapande, även fakturering och order förändring, anses också vara en grundläggande funktion. Införandet eller en försummelse av särskilda uppgifter i olika program kan eller inte kan vara viktigt att ett företag beroende på dess verksamhet.

De individer med skicklighet och erfarenhet av att använda konstruktion programvara, ofta kallade byggledning programvara, typiskt arbete för att uppskatta, projektledning, eller övervakande roll för större entreprenörer. I de flesta fall är löne hanteras genom mänskliga resurser och även om det kan integreras i systemet behöver för mänskliga resurser Institutionen för större företag oftast ingen erfarenhet av paket konstruktion programvara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.