Vad är Bluetooth &Reg; DUN?

Bluetooth ® fjärranslutning (DUN) hänvisar till att få trådlöst Internet-anslutning på en bärbar dator med hjälp av en Bluetooth ®-mobiltelefon. Bluetooth ® DUN är ett bra alternativ för trådlöst Internet när det inte finns någon lokal hotspots eller trådlösa accesspunkter till snabbare, effektivare tillträde. Åtminstone gör Bluetooth ® DUN en att kontrollera e-post eller utföra andra lowband online arbetsuppgifter.

Bluetooth ® är en personlig tillgång nätverk (PAN) teknik som använder radiovågor i 2. 4 gigahertz intervall för att ansluta personliga enheter. Det är oftast används för att ansluta mobiltelefoner med handsfree headset, men används även för kommunikation mellan personliga digitala assistenter (PDA) och bärbara datorer, mobiltelefoner och bärbara datorer, möss, tangentbord och skrivare, och till och spelkonsoler. Bluetooth ® DUN är bara ett av många sätt Bluetooth ®-teknik förbättrar personlig flexibilitet i den digitala världen.

För att skapa en Bluetooth ®-DUN-anslutning, måste man först konfigurera laptop för aktiverad Bluetooth ®-anslutning. Den mobilen måste också konfigureras för att kommunicera via Bluetooth ®. Den bärbara datorn bör erkänna alla Bluetooth ®-aktiverade enheter i närområdet. Mobilen är valt som enhet i val, och en Bluetooth ® DUN genvägen måste konfigureras första gången en anslutning görs. I detta steg är den bärbara datorn konfigurerad för att kommunicera med hjälp av Bluetooth ®-modem i stället för de vanliga interna modemet.

När du ställer in en Bluetooth ® DUN, en Internet Service Provider (ISP) användarnamn och lösenord krävs, som är en uppringd access telefonnummer. Om Bluetooth ®-anslutning är krypterad, kan användaren måste också ange ett Bluetooth ®-säkerhetskod i både mobilen och den bärbara datorn. Detta gör det möjligt för enheterna att framgångsrikt "handskakning" eller bilda en anslutning.

När en genväg till Bluetooth ® DUN har skapats på den bärbara datorn, kan användaren klicka på den när som helst att använda mobiltelefonen för att slå en tillgång nummer. Online hastighet varierar beroende på olika faktorer, men Bluetooth ® stöder mellan ett och tre megabit per sekund (Mbps), beroende på Bluetooth ® specifikationer som använts. För perspektiv, överför en grundläggande Digital Subscriber Line (DSL) tjänsten data på cirka 100 Mbps.

Eftersom olika mobiltelefoner och bärbara datorer har olika navigeringsinstrument steg för att koppla ihop Bluetooth ®-enheter och skapa en Bluetooth ® DUN , Bluetooth. com skapade instruktionsfilmer. Genom att klicka på Kopplingsmateriel från deras hemsida, kan Bluetooth ® entusiasten hitta specifik enhet-ihopkoppling videor. Om din telefonmodell inte finns, det finns också allmänna instruktioner för inrättandet av ett Bluetooth ® DUN.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.