Hur gör jag Titta på TV på en PC?

kommunikationsteknik har utvecklats, vissa elektroniska enheter har börjat införlivas i varandra. Ett exempel är att de flesta mobiltelefoner nu kommer med inbyggd digital kameror. Ett annat sätt på vilket detta sker är det faktum att vi nu kan titta på TV på en PC, eller dator. Det finns olika sätt detta kan ske, beroende på varje persons önskemål, men alla av dem låta en person möjlighet att TV-underhållning på en dator.

Ett sätt på vilket det är möjligt att titta på TV på ett PC är på webbplatserna för tv-nät. De fem största TV-nätverk i USA erbjuder full episoder av många av deras tv-program för visning på Internet. Dessa episoder är vanligtvis tillgänglig inom cirka en vecka från den ursprungliga vädring, och förblir tillgängliga på webbplatsen för ett begränsat antal veckor. En fördel med tittar tv på detta sätt är att reklamavbrotten tenderar att vara kortare. Det är också möjligt att börja titta på från valfri plats i avsnittet.

officiella webbplatser TV-näten är inte de enda platser på Internet som gör det möjligt att titta på TV på en PC. Webbplatsen Hulu. com, som startade som ett joint venture mellan moderbolagen den amerikanska nätverken NBC och Fox, och erbjuder också full episoder av många tv-program från ett stort antal kabel och nätverk broadcast. På grund av licensrestriktioner är innehållet på Hulu. com endast tillgängliga i USA.

Den bredaste utbud av tv-program finns på hemsidan SurfTheChannel. com. Denna webbplats kan vara en av de bästa sätten att titta på TV på en PC. Även om själva webbplatsen inte värd eller strömma innehåll, leder det användare att platser på många platser där TV-program och filmer de är intresserade av finns. Dessa externa webbplatser kan finnas på servrar runt om i världen, och användarna bör vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att undvika misstag plocka upp ett virus från en av dem.

Ett annat sätt att se på TV på en PC är med en TV-tuner används som en del av en PC. Dessa enheter kontakten vanligtvis i en PC, och även har en plats att fästa en koaxialkabel, genom vilken en TV-signal tas i. Detta gör att användaren kan titta på live-tv på en dator, och många modeller levereras med möjlighet att spola tillbaka, pausa och spela in program på datorn hårddisk. Den Slingbox ™ är en liknande produkt, som sänder TV-signalen till en dator via en snabb internetuppkoppling, vilket möjliggör fjärr-visning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.