Vilka är fördelarna med EVDO?

EVDO är ett nät som tillhandahåller trådlösa användare med höghastighetsanslutning till Internet med sina mobiltelefoner eller bärbara datorer. Förkortningen EVDO står för "evolution, endast uppgifter" eller "Evolution, Data Optimized. " Det finns många fördelar med EVDO, som ger ständig tillgång till viktig information, och låter användare hålla koll på arbetsrelaterade e-postmeddelanden och telefonsamtal med en knapptryckning. Tekniken är främst företag som användare och sjukvårdspersonal, men det är få en följd med allmänheten som helhet.

De främsta fördelarna med EVDO för affärsmän är aldrig behöva vara frånkopplad när viktig information kommer in Användarna kan kontrollera och svara på e-post med lätthet, oavsett var de är. EVDO är ofta mycket mer effektivt än liknande trådlösa nätverk, och ger smidig övergång från ett täckningsområde till ett annat.

Detta skarvfrihet låter affärsmän att hålla kontakten via e-post, telefon och chatt. De kan anmälas så snart som en klient eller bättre kontakter dem, och det krävs inte längre att de vid sin dator för att få meddelanden. Hur bekväma vissa funktioner, t. ex. e-post, beror till stor del på telefon eller handdator som används.

Office-funktioner finns också tillgängliga genom många enheter med EVDO tillträde. Dessa kan bestå av ordbehandlare, kalkylblad och presentation mjukvaran. Många av dessa tillåta ändringar och ändringar som skall göras inom dokumentet till höger på telefonen eller bärbara dator. Presentation program får inte redigeras, men de ger ett enklare sätt att se över presentationer utan en stor dator eller rörigt filer och pappersarbete. Den EVDO nätet kan dessa filer skickas omedelbart oavsett var användaren befinner sig.

Fördelarna med EVDO är inte begränsade till affärslivet. Vem som helst kan surfa på webben där han eller hon går, kolla e-post på resor, och få vägbeskrivning direkt. Dessa funktioner är användbara för någon upptagen person som vill hålla kontakten mer effektivt. Många andra program och funktioner kan också finnas tillgängliga, beroende på vilken enhet som används.

I de flesta fall fördelarna med EVDO uppväger kostnaderna för användning. Vissa planer ger obegränsad tillgång, medan andra mindre kostsamma alternativ möjliggör ett visst antal gigabyte per månad. Båda alternativen är lönsamt beroende på vad produkten ska användas till.

Innan nytta av EVDO nätet, är det viktigt att en har en kompatibel enhet. Inte alla telefoner eller bärbara datorer arbetar med denna teknik, så det är en bra idé att se innan de köper en plan. När den är igång dock finna tillförlitliga WiFi hotspots och saknar viktiga e-postmeddelanden är inte längre ett problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.