Vad är ett tangentbord Wrist Rest?

en paus tangentbord handleden är en anordning som är utformad för att ge stöd för handleder och armar under skriva raster. Teoretiskt med en vila tangentbord handled minskar risken för belastningsskador och liknande sjukdomar, även om det är viktigt att använda handleden vila ordentligt. Vissa tangentbord brickor levereras med inbyggd handleden vilar, och det är också möjligt att köpa det här tillbehöret som ett fristående objekt. Förutom att handleden vilar för tangentbord, ergonomi tillbehör företag också tillverkar mus handleden vilar.

Typiskt, ett tangentbord handledsstöd fyllt med en fast, men att ge, material som gel. Helst har rundade kanter så att inga skarpa sidor sätta press på handleder och handflator av användaren, och handledsstöd är ungefär samma höjd som tangentbordet, med ett grunt djup att användaren inte förlänga hans eller hennes armarna från kroppen för att nå över handledsstöd till tangentbordet. Vid ett gemensamt skrivbord, kan handledsstöd täckas på ett material som är lätta att sanera av hälsoskäl.

handleden vilar är tänkt att användas när någon egentligen inte skriva, och de är tänkta att användas för palm och hälen på hand, inte handleden själv. Även att skriva bör människor har händerna ovanför tangentbordet, med fingrarna slående ner. Efter att ha händerna ovanför gör det även lättare att nå avlägsna funktionstangenterna på tangentbordet. Trots säljfrämjande katalog bilder av människor att skriva med handlederna stadigt på tangentbordet handledsstöd, är denna användning rekommenderas inte.

Med hjälp av en vila tangentbord handled kan hjälpa någon att hålla sina händer över tangentbordet, eftersom resten ger en kö för att hålla handlederna upp. Under en skriva paus kan händerna få glida bakåt så att hälen på handflatan sitter på tangentbordet handledsstöd, bevara ett ergonomiskt riktiga position som när du tar en paus. När maskinskriverska är beredd att återuppta, kan händerna lyftas från handledsstöd och placeras i rätt position för att skriva.

Detta tangentbord tillbehör bör kombineras med andra ergonomiskt vänliga åtgärder. Det är viktigt att se till att tangentbordet är på rätt höjd, och att avståndet mellan användaren och skärmen är lämpligt. Göra små justeringar av belysning, passagerarsittplatserna och så vidare kan också göra en stor tröst skillnad. Efter ergonomiska riktlinjer på en arbetsstation kan kraftigt minska belastningsskador och få folk att känna mer bekväm på jobbet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.