Vad är en virtuell Omklädningsrum?

virtuella omklädningsrum är ett relativt nytt och roligt sätt att handla kläder. Även om den exakta utformningen av olika programpaket varierar, alla av dem tillåter användaren att antingen välja en kropp typ från en meny eller skriva in data för att få mjukvaran att skapa en virtuell modell som försöker på alla kläder användaren kan önska. Flera stora kläder företag med nätbutiker har lagt till funktionen nyligen och upptäcker att verktyget hjälper till att stimulera online shopping.

Dessa online omklädningsrum skapas ibland med hjälp av programvara som har anpassats för en viss återförsäljare eller Design House. Andra onlinebokhandlare föredrar att använda sig av en allmän produkt som Min virtuell modell ™ eller KnickerPicker. Alla typer som används i dag syftar till att återskapa köpupplevelsen i en virtuell miljö. Några exempel på virtuella omklädningsrummet tillåta även modellen för att dra kläder från ett virtuellt rack och gå till den virtuella omklädningsrummet. Andra plocka helt enkelt upp den verksamhet genom att ha den valda plagget plötsligt visas på modellen.

Användare av virtuella omklädningsrummet är ofta nöjda med resultatet. Eftersom det är möjligt att använda en virtuell modell som är mer eller mindre samma kroppstyp kan shopparen få en uppfattning om hur ett plagg passar innan man köper. Detta eliminerar behovet av att skapa sig tid att gå till en tegel och murbruk plats, ogräs genom ställ med kläder, och sedan vänta på en ledig omklädningsrum för att prova på plagget.

Men även köpare som är mycket entusiastiska med idén om en virtuell omklädningsrum göra Observera att verktyget är fortfarande ett pågående arbete. Vissa konsumenter har haft svårt att välja en modell från en förprogrammerad lista som ligger nära shoppare bygga. Andra som har försökt verktyg som gör det möjligt att skriva in viktig statistik som längd och vikt att systemet kan använda för att skapa en anpassad modell också rapportera att modellen inte alltid är lika exakt som de skulle vilja.

Ändå föreslår bekvämlighet och tidig framgång för virtuella omklädningsrummet att verktyget endast kommer att bli allt vanligare med online shopping. Eftersom efterfrågan på den här funktionen växer, är chansen att några av de aktuella frågor noterades av användare i dag kommer att elimineras eller åtminstone minimeras.

Även en virtuell omklädningsrum fungerar mer effektivt när nås genom att använda en dator med en hög hastighet, köpare som använder uppringd som rutinmässigt ger dem en 50K eller bättre anslutning kommer att tycka att den tid eftersläpning är inte för stor på många av dagens online omklädningsrum. Detta har bidragit till att göra virtuella omklädningsrummet användarvänligt för en större sektor av konsumentmarknaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.