Vad är en presentation på nätet?

Ett online-presentation är någon typ av presentation som ges via Internet eller via e-post. Detta kan omfatta försäljning presentationer, online presentationer konferens eller någon demonstration av en produkt eller process som sker på nätet i stället för person. Några av dessa presentationer utförs med presentationsprogram som PowerPoint ®, men en presentation på nätet som en kommersiell eller webinar kan också göras med inspelade ljud och bild.

Online försäljning presentationer blir en allt användbart sätt för företag att införa eller beck sina produkter. Denna typ av presentation på nätet har många möjligheter till det format som kan användas. Vissa är skapade att likna traditionell tv-reklam, med ljud, video, foto, animation, eller någon kombination av dessa. Andra är gjorda med programvara som PowerPoint eller Sliderocket, där användaren skapar en serie bilder som innehåller text, diagram, fotografier och ljud. Online försäljning presentationer kan läggas ut på bolagets webbsidor, på bloggar, på Facebook, eller de kan skickas till kunder i nyhetsbrev.

En presentation på nätet kan också vara en del av ett träningspass, affärsmöten eller konferens som sker online. Dessa presentationer kan vara användbara för företag med kontor eller filialer i olika städer, gör att människor kan mötas utan bekostnad av långresor. Använda datorer utrustade med kameror, mikrofoner, och ofta stora visning skärmar, människor kan träffas och ge presentationer på nästan samma sätt som de skulle ansikte mot ansikte i ett ansikte mot ansikte möte.

En webinar är en annan typ av presentation på nätet. Med ljud-och bildutrustning, är det möjligt att spela in en traditionell föreläsning eller ett seminarium och efter det på nätet, där det kan ses gratis eller med en avgift. Dessa presentationer kan användas för distansutbildning, kurser och försäljning och demonstrationer av nya produkter. Vissa webinars kan länkas till från en skola eller företagets hemsida, medan andra kan läggas ut på video-delar tomten sådan som Ungdom ™ eller Vimeo.

Online presentation verktyg och program blir mer allmänt tillgänglig på Internet. Google införde presentationsprogram närvarande i slutet av 2007 som en del i Google Docs ™, dess online kontor programpaketet. Andra online-verktyg som AjaxPresents ™, Zoho Show ® eller Sliderocket ™ möjligt för användare att importera filer från deras datorer eller skapa interaktiva och animerade presentationer med Flash och sedan publicera, dela och lagra presentationer online, eller visa presentationer i bloggar eller på Facebook.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.