Vad är en Remote Backup Service?

datoranvändning i hemmet och på arbetsplatsen som norm snarare än undantag, är det bara meningsfullt att skapa sekundära informationskällor, i händelse av ett system omfattande misslyckande. Det är här begreppet en avlägsen backup tjänst kommer in.

En fjärrkontroll backup tjänst är en förvaringsplats för alla viktiga filer, operativsystem och elektroniska dokument som måste bevaras i händelse av att hårddisken eller servern stödsystemet skulle skadas eller gjorts obrukbara för någon anledning. Eftersom fjärrbackup drift utan risk cachar värdefull information i en lösenordsskyddad miljö, fler och fler företag vänder sig till leverantörer som erbjuder online backup service och support.

Processen för fjärrbackup är enkel. Normalt är en liten programvara paket som tillhandahålls av säljaren, tillsammans med unika inloggningsuppgifter för att få tillgång fjärrservern systemet. När programvaran är installerad, slutanvändaren kan välja vilka mappar och filer att ladda upp till fjärrservern och spara i en skyddad miljö. Online backup hastigheter kommer att variera, beroende på hastigheten på Internet-anslutning som används av slutanvändaren, liksom storleken på filer som kopieras och överföras.

Prissättningen för fjärrbackup tjänster kan variera beroende på flera faktorer. Många leverantörer av fjärrbackup service och support kommer att basera prissättningen på hur mycket utrymme kunden kommer att kräva att lagra nödvändiga filer. Övriga tjänster kommer att ge rabatter som grundar sig på att ingå avtal som garanterar kunden kommer att förbli med tjänsten under en period om två år eller mer. Remote backup tjänst inte brukar vara en stor kostnad, men det straffar sig att leta efter leverantörer som använder tillförlitliga servrar och har en meritlista att gå med kostnadseffektiv månad och år.

En fjärrkontroll backup tjänst är en stor tillgång av flera skäl. För det första eliminerar behovet att ständigt kopiera filer till CD-skivor, band och andra medel för fillagring. Många fjärrbackup serviceerbjudanden kan nämnas förmågan att upprätta rutin uppdateringar som inte behöver vara manuellt genomföras.

För det andra, eftersom uppgifterna är bort och kan nås av alla som har en Internetuppkoppling och korrekt meriter login skulle det vara en enkel sak för en anställd att komma åt data på resan om företagets verksamhet. Detta innebär också i händelse av en större katastrof på kontoret, betrodda medarbetare kunde gå hem och arbeta från dessa stationer till den centrala arbetsplatsen var igång igen.

En bra fjärrbackup service kan ge en mycket lugn, och frigöra resurser som skulle användas till större nytta någon annanstans. Med en låg kostnad och mycket skydd är det inte konstigt att fjärrbackup tjänster växer varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.