Vad är en RFID-tagg Microchip?

Termen "RFID-tagg mikrochip" kan en allmän hänvisning till någon form av radiofrekvent identifiering (RFID) enhet, eftersom alla är baserade på mikrochips, eller specifikt för en implanterbar RFID-tagg mikrochip. Det finns ett brett användningsområde för dessa produkter, och nya användningsområden ständigt utvecklas av tillverkare som vill expandera sin marknad, liksom människor som har tänkt på nya applikationer för RFID-teknik. Många hårdvara eller butiker elektronik säljer RFID-taggar mikrochips och tillhörande läsare, och många produkter är förpackade med sådana inbyggda mikrochips.

RFID innebär en integrerad krets, även känd som ett microchip, knuten till en antenn. Kretsen kan lagra en begränsad mängd uppgifter och signaler process som skickas till och från antennen. Beroende på utformning, ett RFID-enheten kan vara passiva, bara svara när det aktiveras av en annan enhet eller det kan vara aktiv, konsekvent överföring till något som kan plocka upp signalen. RFID används för att märka saker med unika identiteter.

Ett RFID-tagg mikrochip kan användas till saker som spårning spara inventering, hålla koll på utrustning i en stor och upptagen anläggning, skapa automatisk betalning går att tillåta människor att gå genom vägtullar, och så vidare. En liten explosion av uppgifter som kan vara med eller utan säkerhet hålls på RFID-etiketten microchip och nås av något som kan läsa det, som ett trollspö som används för att skanna enheter till lagret, eller en paygate på en vägtullen.

Vid en implanterbar RFID-tagg mikrochip, apparaten är avsedd att användas som ett medicinskt implantat. Den mest utbredda användningen av RFID-implantat är hos djur, där implantat används för att hålla reda på besättningar, tag husdjur så att de kan återvinnas om de är förlorade eller stulna, och för att unikt identifiera försöksdjur. I detta fall är RFID-taggen mikrochip inneslutna i reagerar inte material och förpackas vara tillräckligt liten för att det kan införas med en injektion.

En fråga med RFID-taggen mikrochip teknik som används i djur att det inte är konsekvent. Detta är ett speciellt stort problem med husdjur, som sällskapsdjur microchipped med en teknik som skannas med en annan teknik kan komma upp som oflisade på skannerns display. Som ett resultat kan PET inte kan återvinnas om den inte också har andra identifiering, eller dess ägare har varit flitiga om att få en anmälan med en tydlig beskrivning ut till djur-kontroll och lokala veterinärer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.