Vad är en Podcasting Aggregator?

I dagens snabba informationssamhälle är vi ofta överväldigade av all information. Vi försöker att hänga med vardagliga händelser, men vi ofta har svårt att hålla sig à jour med vad som händer runt hörnet och än mindre i vida världen. Mycket information är nu tillgänglig och det finns många sätt att få denna information. Lyckligtvis för dem av oss som är överväldigad, det finns sätt att destillera information i lättsmält form som gör filtreringen för oss så att vi inte behöver lägga vår dyrbara tid siktning agnarna från vetet.

Proverna är vanliga och har i många år. De är nu ses på Internet och i podcasting, en relativt ny form av utbyte av information via Internet ljud. På samma sätt som Real Simple Syndication (RSS) har exploderat på scenen av Internet nyheter har Podcasting nyhetsläsaren stigit snabbt att bli nästan oumbärlig för oss som vill få våra podcasts men inte vill göra den virtuella tunga lyft att det ibland krävs.

RSS tillåter oss att välja vilka typer av frågor vi vill lära dig om via Internet artiklar. Detsamma gäller för en podcasting nyhetsläsare. Du kan tänka på en poddsändning nyhetsläsare som regionstrategidokument, Real Simple Syndication Podcast. Den poddsändningar nyhetsläsare strömmar ljud signaler som du anger till din MP3-spelare, vara så att en iPod, annan typ av spelare eller din stationära dator. Vissa personer jämn ström sina podsändningar direkt via högtalare stereon.

Den första poddsändningar nyhetsläsaren iPodder, utvecklades av tidigare MTV VJ Adam Curry. Andra designers, och så småningom företag, som bygger på Curry design och skapat egna former av podcasting nyhetsläsare. Det kanske mest kända exemplet på en podcasting nyhetsläsare idag är Apples iTunes. Denna typ av poddsändningar nyhetsläsare är knuten till Apples musikbutik online, även podcasts är gratis. Andra online exempel på podsändningar nyhetsläsare omfatta Podcast Alley Podcast. net.

podcasting nyhetsläsare bygger på teorin att nerladdningar inte alltid behöver vara levande. Med andra ord kan vi upprätta en podcasting aggregator prenumerera på podsändningar och ladda ned nya avsnitt när de blir tillgängliga. Om det råkar vara mitt i natten, då får vi en trevlig överraskning när vi kontrollerar poddsändningar nyhetsläsare logga in på morgonen. Till skillnad från radio, kan podcasts laddas ner och lyssnat på vår fritid. De finns där när vi är redo att lyssna till dem, tack vare podcasting nyhetsläsare.

poddsändningar nyhetsläsare hjälper oss ta del av vår dyrbara tid tillbaka, genom att ladda ner vår favorit podcasts för oss och hålla dem säkra och sunda tills vi kan få till dem. Vi kan rusa runt och lyssna på levande ljud om vi vill, men tack vare podcasting nyhetsläsare har vi inte måste.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.