Vad är en Mesh Connectivity Layer?

Mesh anslutning lager är innovationer inom datateknik som gör det möjligt för slutanvändare att göra en anslutning till ett trådlöst mesh-nätverk. Syftet med denna anslutning är att använda sig av trådlösa mesh-nätverk som använder Wi-Fi eller Wimax som ett sätt att nå Internet. Konfigurerad för att arbeta med Microsoft-baserade operativsystem, att maskorna anslutning lager bidrar till att skapa en stabil länk via det nätverk som tillåter användaren att surfa på Internet från ett antal platser.

komponenterna i ett mesh-anslutning lager eller KML är förhållandevis okomplicerade. Systemet kommer att innehålla en belastningsbara Windows-drivrutin. Detta belastningsbara drivrutin fungerar som ett virtuellt nätverkskort, hjälper anslutning skikt göra anslutningen till mesh-nätverk. Line Kvalitet källrouting är routingprotokoll i valet för mesh-anslutning lagret. LQSR är en specialiserad routing alternativ utvecklats av Microsoft för att ge samma typ av funktionalitet som tillhandahålls av dynamisk källrouting.

När den är ansluten till det trådlösa mesh-nätverk via nät anslutning lagret är det möjligt att använda sig av en T1-anslutning eller bredband via satellit för att slutföra processen att nå Internet. Om man antar att den etablerade anslutningen är stabil, kommer slutanvändaren njuta av uppkopplingen som är i nivå med kabelmodem och andra snabba typer av internet.

Fördelar med mesh anslutning lager både personlig och affärsapplikationer. För personer som bor i områden som inte har tillgång till DSL eller kabel modem, möjligheten att använda ett lager mesh-anslutning för att ansluta med ett trådlöst nätverk kan betyda att njuta snabbare anslutningar än vad som kan uppnås med uppringt Internet-tjänster.

För företagen erbjuder maska anslutning lager potential för att enskilda som är på plats för att dra nytta av tillgång till Internet utan att behöva ställa in utrustning för flera trådbundna anslutningar. Ett bra exempel på denna typ av ansökan skulle vara ett kafé eller lokal bistro som vill ge kunderna möjlighet att använda sina bärbara datorer för att surfa på Internet medan du njuter av en kopp kaffe.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.