Vad är en Marketing Encyclopedia?

Marknadsföring uppslagsverk är online resurser som alla tillgång till ett brett utbud av elektroniska säkerheter och data som kan användas av säljare för att hjälpa en kund gör ett köp beslut. Ofta innehåller sådana viktiga marknadsföringsmaterial, en försäljning encyklopedin vanligen nås med hjälp av godkända bevis som utfärdas av innehavaren av databasen till anställda som är engagerade i att sälja de varor och tjänster som erbjuds av företaget. Ett godkännande för encyklopedin kan utformas med sektioner som är avsedda att användas inom företaget, samt den offentliga avsnitt som innehåller säljmaterial och liknande material.

När det kommer till försäljning stöd, en försäljning encyklopedin innehåller ofta ett stort antal broschyrer, flyers, produktblad, och anmälningar av rabatter eller speciella erbjudanden som försäljaren kan erbjuda konsumenterna. De material som är normalt skapas i format som enkelt kan visas eller skrivs ut för omedelbar distribution. Ofta kan försäljningen säkerheter i en marknadsföring encyklopedin även bifogas ett e-post och skickas till en kund som har uttryckt intresse för en produkt eller tjänst som erbjuds av företaget.

Tillsammans med försäljning dokument, en försäljning encyklopedin kan också innehålla mer detaljerad information som används av marknadsföring och försäljning yrkesverksamma inom företaget. Detta kan innefatta interna dokument som används för att spåra försäljningen, inklusive inspelning avslutad försäljning. Vita papper som används för utveckling av marknadsföringskampanjer eller som en del av utvecklingsprocessen för nya produkter kan också ingå. När de är tillgängliga för försäljning encyklopedin kan också innehålla handlingar om konkurrenter, som jämförelser mellan konkurrens och de varor och tjänster som erbjuds av företaget.

På det hela taget en försäljning encyklopedin bidrar till att ge en central lagringsplats för information och dokument som kan bidra till att främja finansiella mål i bolaget. Även om den exakta strukturen av databasen kommer att variera från ett bolag till ett annat, till användningen av en central databas hus den information gör det möjligt för både lokala och fjärranslutna försäljning och marknadsförare som tillgång, skriva ut och lägga till data när det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.