Vad är en Freeware DVD-spelare?

En spelare freeware DVD är ett program som spelar DVD-skivor på en dator. Det är inte en fysisk enhet. Eftersom det är freeware, kommer det vanligen ingen kostnad för att installera programvaran. Medan potentiellt användbara är kvaliteten på freeware variabel så det är viktigt att välja noga.

Tekniskt sett freeware : programvara som är helt gratis att använda utan restriktioner. Det är allmänt förväxlas med shareware , som erbjuder en rättegång mot en produkt. Denna kan vara i form av en fullt fungerande program som endast fungerar för en viss tid före kräva betalning, eller som ett program där vissa funktioner är begränsade till dess betalning sker. Dessa kommer ofta saluföras med termer som gratis nedladdning , som inte alltid hänvisa till freeware.

I de flesta fall bör du ha fått programvara som kan spela DVD-skivor när du köpte datorn eller när du lagt på en DVD-enhet senare. Förutom detta kan de flesta större mediaspelare spela DVD-skivor. Kan dock freeware erbjuda några nyttiga alternativ. Till exempel DVD några freeware program är medvetet utformade för att använda så lite minne som möjligt, vilket kan vara användbart på äldre maskiner.

Det finns ingen anledning varför du bör hålla fast vid den första freeware DVD-spelaren du hittar. Men även om det inte finns någon ekonomisk kostnad i samband med detta, det är inte nödvändigtvis en god idé att försöka dussintals olika program. Varje gång du installerar och sedan avinstallerar ett program, ökar du sannolikheten för täpps till din dator eller har den köra långsamt. Orsaken är att vissa gratis program inte är utformade så bra som de borde och inte helt bort sig själva som de borde på att avinstalleras.

För att hjälpa dig välja en freeware DVD-spelare, är det vettigt att titta på ett antal recensioner. Ser dock möjligt för dem som är skrivna av äkta användare. Lita inte för mycket på recensioner noterat på nedladdning anläggningar under titlar som "Editor's Review. " Dessa är ofta helt enkelt innehålla material från förlagets reklammaterial snarare än en verklig översyn av hur programmet fungerar i verkligheten.

Ladda ner ett gratisprogram DVD-spelare, precis som alla program, riskerar att smitta datorn med ett virus. Förutom de vanliga principerna för att hålla din dator skyddad med up-to-date säkerhetsprogram bör du vara särskilt försiktig om var du får gratis från. Stället för att bara söka på nätet för den typ av programvara du letar efter, är det säkrare att spåra etablerade och tillförlitliga data överför tomten som ger freeware och sedan undersöka dessa för DVD-spelare program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.