Vad är en E-handel och System?

Ett e-handel är ett system som underlättar acceptans och bearbetning av elektroniska betalningar på nätet. Många olika system finns för handlare som vill prova på elektronisk handel. Dessa alternativ varierar från helt integrerade mjukvarulösningar till tredje part system som förvaltas av tjänsteleverantörer såsom PayPal och WorldPay. Medan e-kontroller kan få stöd, de flesta e-handel är utformade för att stödja kredit-och bankkort-kortbetalningar.

En komplett e-handel system normalt äventyras av ett stort antal komponenter och funktioner. Kundvagnen, förmåga integration och säkerhet infrastruktur är oftast bland de viktigaste funktionerna. Varje kan spela en avgörande roll för att säkerställa att systemet fungerar effektivt för både handlare och deras kunder.

varukorg är kärnan i varje e-handel system. I likhet med sin verkliga motsvarighet, ger detta program shoppare att leta objekt i en webbutik, ta objekt till kassan och göra ett köp. Denna typ av program erbjuder vanligtvis funktioner som orderhantering, flera förteckningar produkt, olika frakt och alternativ hantering, kategori och lagerhantering, samt stöd för flera betalning gateways.

Några av de mer avancerade e-handel systemen är integrerade med kundvagnar som ger handlaren med kontroll över e-handel design och varje aspekt av lagerförvaltning. Dessa applikationer kan erbjuda avancerade funktioner som i realtid shipping rate citat, korsförsäljning kapacitet och anpassning som gör det möjligt för branding. Denna typ av program kombinerar allmänt funktioner i ett content management system och kundvagn i ett enda paket.

en e-system vanligen är integrerad med en webbplats. I de flesta fall, e-handel integration inte bara handlar om att genomföra en kundvagn, men står öppna, gateways betalning, och säkerhetsmekanismer också. Denna integrering ger oftast den öppna med en e-system som har förmågan att leverera en sömlös shoppingupplevelse för kunden.

E-handel system som normalt kräver flera säkerhetsfunktioner för att skydda handelsfartyg och kunden. De flesta system använder brandväggar och intrångsskydd teknik för att förhindra obehörig åtkomst till servern. Kontonummer, lösenord och annan känslig information som finns på servern ofta skyddas av militär-grad kryptering. En beprövad teknik bidrar kryptering för att säkerställa att transaktionen data förblir säkra när de reser över Internet.

e-handel systemet har blivit alltmer populärt på grund av utbredd användning av online shopping och bankerna. Den spelar en väsentlig roll i att se till elektroniska betalningar accepteras och bearbetas på ett effektivt och säkert sätt. Av denna anledning är det generellt viktigt för både kunder och nätföretag som möta deras behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.