Vad är en Digital Media Network?

En digitala medier är ett nätverk bestående av olika aspekter av digitala medier, såsom reklam, TV-egenskaper, Internet egenskaper och ett stort utbud av digitalt material. Digitala medier nätverk utveckla strategier och effektiva strategier för att maximera ett företags tillväxt och närvaro i den digitala sfären. Sådana strategier kan omfatta främjande och förvaltningen av området domäner, Internet-och TV-reklam, och massor av andra digitala sidor.

ofta en digital media nätverk förvaltar nationella kampanjer och stora företag som sträcker sig över ett land, samt lokala egenskaper skapas för en specifik målgrupp inom en allmän närhet. Gannett Digital Media Network, till exempel, består av mer än 100 digitala samhällen och når en kombinerad tillnärmning av 25 miljoner människor. De äger både nationella och lokala egenskaper. Om nätverket är stort nog kan det även komma utomlands, Gannett handtag tidningen publikationer i Förenade kungariket,

till exempel.

Vissa digitala medier nät första hand inriktade på digital reklam. Sådana företag hanterar en uppsättning utdataenheter som nätverk tillsammans och fjärrstyrs av en operatör. Produktionen enheter består huvudsakligen av datorskärmar, LCD-skärmar, plasma-paneler visas, och liknande. Dessa enheter kan placeras i alla miljöer där man vill visa information, vanligtvis rör reklam eller djupare information om ett företag.

Till exempel kan ett gym ägare vill anställa en digital media nätverk hantera sina lokala reklam genom att sätta en LCD-skärm utanför dennes etablering. Den digitala medier Nätverket kommer att styra vad som visas på skärmen, när det visar sig, och andra aspekter av reklam. Bilderna är fjärrstyrda, så de kan ändras på kommer att visa förändringar och uppdaterad information. Denna anpassningsförmåga blir nödvändigt då de snabba förändringarna är en vanlig källa till frustration för ett företag. Ett litet företag som hanterar hårdvara, till exempel, hela tiden måste uppdatera priserna att spegla framsteg inom tekniken, och en digital media nätverk kan bidra till att underlätta dessa uppdateringar.

En digital media nätverket möjliggör mer av ett centralt fokus för dess egenskaper. Marknadsföring och operativa strategier följa normer som fastställts av nätet. Att vara en del av ett stort digitala medier nätverk ger i regel en del fördelar som inte är tillgängliga för mindre företag, såsom finansiering av flera projekt, bredare kompetens reklam, och mer exponering för ett företag. Det digitala medienät äger fastigheten, men fastigheten fördelarna med att äganderätten tack vare att inkluderas under vakten stora bolag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.