Vad är Web Services för enheter?

webbtjänster för enheter är en kollektiv term som används för ett antal produkter och tjänster som har förbättrats genom användning av Internet-teknik. I huvudsak finns ett antal av de produkter vi har använt tidigare som byggs på en grund av annan teknik än World Wide Web nu förbättras av närvaro av Internetanslutningar. Här är några exempel på vanliga webbtjänster för apparater som många använder dagligen.

En av de första webbtjänster för utvecklade produkter var användningen av Internet för att möjliggöra fjärrkörning utskrifter äga rum. Tidigare krävdes skrivare en direkt kabelanslutning till ett nätverk nav för att fungera. Idag är det möjligt för personer som reser för att skicka dokument för utskrift direkt till en skrivare på hemmakontor, låta dokumentet skriva ut på bara några minuter. På liknande sätt är det nu möjligt att använda Internet för att skicka ett dokument till en fax för utskrift också.

Den senaste versioner av PDA och Internet-telefon finns också exempel på webbtjänster för enheter. Trådlös teknik har gjort det möjligt att ansluta till en Internetleverantör, surfa på webben, telefonsamtal, fax dokument och skicka e-post, allt från en handdator. Alltmer har dessa program som har utvecklats främst för yrkesmässig användning blivit populärt alternativ för personligt bruk och.

Voice over Internet Protocol anses också vara del av den grundläggande webbtjänster för enheter förbättringar också. Det är nu möjligt att använda traditionella mark linjer som en del av den utrustning som används för att göra lokala, nationella och internationella telefonsamtal via audio streaming över Internet. I huvudsak är signalen omvandlas från en vanlig telefon signal till en dataström, och gör sin väg över Internet till punkten för uppsägningen. Poängen med uppsägning kan vara ett land linje med traditionella fiberoptisk teknik, en mobiltelefon eller en dator ansluten till Internet och som inrättats med programvara för att ringa och ta emot telefonsamtal. Användningen av de senaste versionerna av Java och XMTL göra den här processen visas utan problem för användarna, och bidra till att upprätthålla integritet anslutningar.

webbtjänster för produkterna också dra nytta av hemma säkerhet och kontroll samt . Personer som reser får använda sig av Internet för att hantera aktiviteter i hemmet, som att rikta belysningen och på, justera uppvärmning termostaten, för även visa bilder som är tagna av övervakningskameror i lokalerna. Förmågan att hantera hemma kontroller på annan plats är en av de mer aktuella utvecklingen webbtjänster för enheter och kommer utan tvekan blivit allt populär under de närmaste åren.

webbtjänster för enheterna är i allmänhet utvecklats med ett öga mot med något som personer som redan använder, och att denna användning ännu bättre med hjälp av en anslutning till Internet. Med tiden kommer det utan tvekan ytterligare enheter som kommer att bli en del av familjen av webbtjänster som vi alla svara på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.