Vad är Time Tracking Software?

Tid mjukvara, även känd som tidrapporten programvara, är en speciell typ av redovisning programvara som används för att upprätthålla tidrapporter för varje person inom ett företag. Det gör det lättare för anställda och ledning för att spåra sin tid på arbetet. Detta bidrar till att föra register som kompensation spårning i realtid, semester spårning i realtid, och sjukfrånvaro spårning lättare.

Tid spårningsprogramvara arbetstagare möjlighet att skriva in sin tid i programmet, där det kan godkännas eller avslås av handledare eller projektledare. Det gör processen att spåra en anställds tid snabbare och enklare. Dessutom blir det lättare att schemalägga andra projekt.

Tid mjukvara kommer i många former. Fristående tid programvara för spårning av till exempel kan bara användas för att registrera tidrapporter och generera rapporter. Mindre företag kan finna att detta är den enda gången spårningsprogramvara krävs för att få jobbet gjort.

För större företag finns det tid mjukvara som integrerar i ett redovisningssystem. Denna typ av tid spårande mjukvaran fungerar med tidrapport data som direkt matas in bolagets bokföring. Fördelen med denna metod är att tiden spårningsprogram kan kopplas till löne-och effektivisera den delen av verksamheten. Tid mjukvara som är integrerat med en fakturering Systemet kan också användas för att generera fakturor. Denna typ av tid spårningsprogram vanligtvis används av entreprenörer och fria yrkesutövare, t. ex. advokater, eftersom det gör det lättare att fakturera tid till kunderna.

Slutligen finns det tid mjukvara som integreras i system för projektledning. På detta sätt kan programmet användas för att hjälpa graf arbete och tid som spenderas på varje projekt eller en uppgift. Denna typ av system används av företag som har stora projekt som kan ta många månader att slutföra.

Om tiden måste spåras, är det viktigt att tid spårningsprogramvara att så snabbt som den person som använder programvara. Dessutom, den bästa tiden mjukvara ger användaren möjlighet att integrera system, allt från fakturering till bekostnad spårning på "att göra" listor. Tid spårningsprogram bör också möjliggöra exakt tid spårning med flexibel rapportering. Mest tid spårningsprogram system en möjlighet för användaren att anpassa rapporter genom att fastställa vilken information som är viktig för ett visst arbete eller projekt.

Exakt framsteg informationen kan hjälpa individen eller företaget att identifiera problemområden samt vilka uppgifter tar för lång tid att genomföra vid en viss tidpunkt. När det gäller anställdas tid spårning gör det möjligt för användaren att se vilka anställda som utnyttjar sin tid korrekt och vilka som behöver hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.