Vad är Remote Control Software?

Med fjärrkontroll programvara kan du komma åt din dator även om du är långt ifrån det. Trots sitt namn, men det egentligen inte innebära en handhållen kontroll som den du använder för din TV. I själva verket det enda knappar du behöver trycka är på ett tangentbord.

Fjärrkontroll programvara möjliggör långväga tillgång till datorer som har inrättats för att tillåta denna tillgång. Logga in koder, såsom användarnamn och lösenord, krävs på den mottagande slutet, förstås. Man kan inte bara pop öppna fjärrkontroll programvara och söka någon annans maskin, men denna typ av programvara inte komma till hands om du reser ofta och inte kan eller inte vill ta hela hårddisken med dig.

De flesta fjärrkontroll programvara ger dig full tillgång till din dator. Funktioner som dra-och-släpp, lösenord ändringar och säkerhet uppdateringen av alla möjliga och uppmuntras. Det är som att vara där, även när du inte är.

Fjärrkontroll mjukvara kommer i en annan form, nämligen desktop förvaltning. Informationsteknik (IT) chefer eller session controllers vill naturligtvis ha tillgång till datorer i ett företags system för säkerhet och uppgradering ändamål, bland annat. Ekonomiavdelningen på ett stort företag med många butiker kommer också vill använda denna typ av fjärrkontroll programvara för att hålla reda på försäljning via databas analys och mottagandet rapportering.

Denna typ av fjärrkontroll programvara i allmänhet är fristående program som är lagrade på en central maskin eller stordatorer och som används för att få tillgång till andra datorer, antingen i närheten eller långt borta. Annan typ av fjärrkontroll programvara är dock webbaserat. Du kan köpa eller betala för tillgång till en liknande typ av programvara som du kan nå via en webbplats, snarare än ett program som finns på din dator. Denna typ av fjärrkontroll mjukvara är värd någon annan, och du betalar för att använda utan att behöva betala för senare uppgraderingar, som ansvarar för webbhotell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.