Vad är Processor virtualisering?

En av de metoder som finns för att öka datorkraft av en dator är processor virtualisering. Processorn är den primära enheten i datorn som ansvarar för de slutför ärendet. Detta chip är knuten till mitten av moderkortet och är det logiska datacenter på datorn. Kraften och hastigheten på datorn är baserad på processorn.

Virtualisering är processen för att skapa en annan instans eller version av en dator utan att öka den fysiska datorer enheten. Begreppet virtualisering används ofta i komplexa datorer som ett sätt att öka bearbetningskapacitet på en begränsad budget. Med hjälp av befintliga resurser, processorn är uppdelad i minst två separata enheter. Varje enhet fungerar oberoende av de andra och kan komma åt alla samma filer.

Processor virtualisering är en avancerad dator skicklighet, och det är bäst att inte försöka den här typen av arbete utan tillräcklig erfarenhet och expertis. Även om inte en fysikalisk process, kan skada uppstå vid försök att inleda processor virtualisering som inte kan ångras. Enskilda processorer kan köpas från butiker dator utbudet, men det krävs tekniska expertkunskaper för att installera dem på ett moderkort korrekt.

Det första du bör tänka på när man tänker på genomförandet av processor virtualisering är att utvärdera den totala kapaciteten hos din processor och avgöra om det kan virtualisering. Fundera på vilka typer av jobb eller program du vill att datorn ska köras och beräkna den totala processorhastighet krävs för att slutföra dessa uppgifter. Glöm inte att betrakta hårddisk kapacitet och minne krävs för att uppfylla dina behov. Dessa komponenter måste också kunna uppfylla kraven, eller hela jobbet kommer att misslyckas.

Titta på vilket operativsystem du nu använder för att avgöra om den stödjer virtualisering. Windows ® 7 och är ovan helt överensstämmer, liksom Linux ® och Mac OS ®. En annan fördel med denna typ av miljö är förmågan att stödja flera operativsystem på samma enhet. Den enda nackdelen med denna kapacitet är hårddiskutrymme som krävs för att lagra alla de data som associeras med vart och ett av dessa operativsystem.

Fördelarna med processorn virtualisering omfattar minskade krav på hårdvara, ökade kapacitet att köra flera jobb eller processer samtidigt, lägre omkostnader för att stödja hårdvara, och förbättrad säkerhet. I denna modell, antivirusprogram och en brandvägg är en förutsättning för den inre hårdvara enhet. Virtuella system är organiserade inom denna struktur och därigenom minska risken och maximera värdet av antivirusprogram, utan att bryta några licensavtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.