Vad är Online sommarkurs?

Online sommarskola kan innebära ett par olika saker. Det kan vara överens om att alla kurser eller skolan är vanligtvis erbjuds i en online-miljö, vilket betyder att det kan vara öppet för registrering av någon kvalificerande eller betala det begärda beloppet. Det betyder inte nödvändigtvis att skolan är ackrediterad och kommer att vara till nytta för studenterna skyldiga att delta i sommarskolan, åtminstone ur en kredit perspektiv. Skolor kan också variera eftersom de kan helt fungera online, eller så kan de erbjuda online klasser under sommaren sikt, oftast detta sker på högskolenivå.

Det finns vissa ackrediterade online sommarskola grammatik och höga program skola som erbjuder studier för studenter som antingen vill tjäna lite extra krediter eller som behöver kompensera för dåliga betyg eller poäng de kan ha missat. De flesta av dessa kostar en del pengar att delta, men priserna kan variera, men de kan ha vissa fördelar. Om föräldrarna planerar att resa, kan eleverna fortfarande slutföra sin skolgång förutsatt att de har tillgång till dator och Internet. Dessa kan visa sig vara ett utmärkt alternativ för de studenter som inte kan göra det till traditionella sommar skolan, eller som bor i dåligt finansierade distrikt som inte erbjuder tillräckligt omfattande program. Föräldrar bör kontrollera med lokala skoldistrikt att se till att allt arbete avslutas i dessa program kommer att ges full poäng.

Det finns även online sommarskola program som inte är ackrediterade och många kostar pengar. Dessa kan ändå vara bra för studenter att delta om de har problem med att förvärva vissa färdigheter, men som inte behöver göra upp krediter. Studenter kan vidta korrigerande arbete och hinna ikapp sina jämnåriga över en sommar. Föräldrar intresserade av detta alternativ bör noga se till bevis för lärare och administratörer, innan du lämnar över pengarna till dessa instruktioner program.

Många junior högskolor, skolor handel, och fyra år universitet har någon form av online sommarskola. De kan ha full sommar villkor att de erbjuder online, eller de kan ha sommar inskrivning för olika program. Vissa skolor har bara ett fåtal klasser som kan vidtas i ett online-inställning och andra skolor erbjuder nästan alla sina kurser online.

Traditionella tegel och murbruk universiteten får mer benägna att ha den tidigare, och kan eventuellt kräva någon skolgång för föreläsningar eller tester. Varje program kan vara mycket olika. Eftersom sommaren är ofta ett kortare sikt, material på högskolenivå kan vara mer komprimerade och kan kräva mer varje dag eller vecka studietid.

High school-elever också ska kunna dra nytta av online-sommar skolan vid universitet och särskilt vid junior college. Många studenter använder nu sommarmånaderna för att få allmän utbildning kurser ur vägen på lokal junior college. Men, om dessa är ett avstånd från hemmet, kan online-klasser vara ett bättre alternativ. När det tas på ett korrekt ackrediterad skola, kan eleverna få både gymnasiet och krediter college för framgångsrik klass slutförande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.