Vad är Home Inspector Software?

Hem inspektörer är licensierade och utbildade personer som ansvarar för inspektionen av strukturella sunda hus. Dessa hus med nya konstruktioner, hem som är ett potentiellt problem för sina invånare, och bostäder som är till salu. Inspektörer är ansvariga för lärande och genomdriva byggnormer och zonindelning lagar, samt skapa och skriva ut rapporter för varje fastighet. För att komplettera detta jobb enklare och effektivare sätt, inspektörerna ofta förlitar sig på hem inspektör programvara.

Hem inspektör programvara kan yrkesfolk i syfte att bättre bedöma ett hem säkerhet och livability. Generellt går inspektören all information in i hemmet inspektör programvaran och får kontroll via datorn på ett hem är områden som behöver repareras eller ändras. I de flesta fall kan programvaran anpassas med lokala regler och lagar.

Ett annat bekvämt skäl att använda programvara hem inspektör är att det gör utskrift papperskopia rapporter mycket lättare att göra. Innan skapandet av denna teknik var inspektörer tvingas att göra alla uppgifter i en dator manuellt. Med de flesta program hem inspektör program kan inspektörerna effektivisera processen med hjälp av färdiga mallar.

Även programvaror skiljer sig åt, de flesta på marknaden innehåller vissa grundläggande element inspektörer kan använda till grad en fastighet. Dessa inkluderar checklistor hus inspektion och formulärmallar som används för utskrift rapporter. Många programvaror och system erbjuder också klickbara ikoner bredvid varje kategori som gör det möjligt för inspektören att göra anteckningar om viktiga områden som behöver förbättras.

Användning av hem inspektör programvara hjälper till att minska mängden pappersarbete som inspektörer och husägare måste ta itu med. Tidigare var tryckta checklistor och anteckningar, följt av tryckning av en rapport. Eftersom detta specialiserad programvara inte kräver papperskopior listor och tabeller, bara huset rapporten måste skrivas ut. I vissa fall kan ett hem rapport behöver bara mailas på begäran av villaägaren. Detta gör livet för inspektören lättare att hantera, eftersom varje hem rapporten kan lagras i särskilda datafiler för säker förvaring i stället för i de fysiska mapparna.

Priser för inhemsk inspektör programvara varierar. Några grundläggande versioner får endast innehålla en checklista och en gemensam rapportmall med lite anpassning finns. Dessa kan köras från ett par hundra amerikanska dollar (USD) och uppåt. Mer avancerad programvara har vanligtvis en mycket högre prislapp på $ 500 USD. De extra upp kostnader, kan vara värt det, men på grund av den stora mängd tid och energi som sparas genom att inte behöva göra saker manuellt. Med mer tid kan hem inspektörerna att inspektera fler hus och öka sina inkomster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.