Hur väljer jag det bästa Fjärranslutning?

Medan många människor nu använda snabbare alternativ för anslutning till Internet, uppringda tjänster är fortfarande den viktigaste metoden för många människor. I vissa fall är detta av nödvändighet när det inte finns några andra samband som finns tillgängliga på en viss plats. Andra tycker att den kostnaden och något snabbare uppringd hastigheter på i dag är tillräckliga för deras behov.

Inte varje uppringd tjänst erbjuder samma servicenivå. Även om många Internet-tjänsteleverantörer erbjuder dygnet runt kunden och tekniskt stöd, det är inte alltid fallet. Dessutom är vissa tjänster erbjuder en begränsad mängd stöd varje månad, men sedan ladda antingen per minut eller en fast avgift för varje extra förekomst av stöd som sker. Det bästa uppringd är de som har fri kund och teknisk support som är tillgänglig när du behöver den och utan extra kostnad.

Kostnad är en annan faktor att tänka på när du letar efter de bästa uppringd tjänst. Låt dig inte luras av en högre prislapp. Även konkurrensen från mer robusta anslutningsmöjligheter, finns några av de namn märke uppringd som fortfarande tar ut månatliga avgifter som liknar DSL och bredband priser. Många av de billiga uppringd kommer att erbjuda tjänster och hastigheter anslutning som lika eller till och med överstiger de som erbjuds av dyrare tjänster. Kolla konsumentrapporter rör uppringd ISP alternativ i ditt område och jämför billigare tjänster med andra i termer av vad de erbjuder. Chansen finns att du kan få utmärkt service på halv sats som motsvarar den dyr tjänster.

Se till att ta en lång titt på hur många telefonnummer som finns för anslutning i ditt område. Det bästa uppringda tjänster kommer att erbjuda någonstans från tre till fem olika nummer som lokalsamtal för din ort. Se upp för tjänster som tycks inte ge mer än en eller två tillträde till nummer även för storstadsområdena. Det är ett säkert tecken på att du kommer att få problem med att ansluta när du vill.

Läs villkoren noga innan du åtar sig att någon typ av Internetleverantör. Många uppringda tjänster kommer att förbindelsen bryts om den inte är i aktivt bruk under en period av allt från 45 minuter till fem timmar. Det finns även några som kommer att fästa vid en extra avgift om du överstiger så många timmar per månad. Det bästa uppringda alternativ kommer inte att koppla bort en inaktiv anslutning och kommer inte begränsa din månatliga behandling alls.

farmaceutiska dialekt är en annan fråga att beakta vid bedömningen olika uppringd. Om du har gott om resurser är detta inte en stor ersättning. Men om ditt system är äldre och lägre i resurser, kom ihåg att farmaceutiska dialer kan använda upp mycket av det som resurser finns tillgängliga. I det här fallet den bästa uppringd alternativ för er skulle vara en tjänst som låter dig använda anslutningen programvara som redan lastats på din hårddisk. Många av dessa tjänster kan även komma åt din dialekt och konfigurera den för dig som en del av installationsprocessen.

En sista fråga är hastigheten av tjänsten. Kom ihåg att även om uppringda företaget annonserar högsta uppringd fart tillgänglig, att hastigheten kan försämras av kvaliteten på telefonlinjen och modemet. För att hitta de bästa uppringd alternativ för din situation, prova flera olika tjänster som antingen en gratis provperiod eller ladda en mycket blygsam avgift för att låta dig testa tjänsten för första månaden. Du kommer förmodligen att tycka att du alltid får bättre anslutning hastigheter med en viss leverantör, vilket gör arbetet med att identifiera de bästa uppringd tjänst för dig en enkel och snabb uppgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.