Hur kan jag öka Blogg Traffic?

Så du har bestämt dig för att skriva en blogg eller du redan har börjat en. Problemet är att ingen tycks att besöka din blogg, inte en ovanlig upplevelse för början och ibland till och med rutinerade bloggare. Även att skriva ner dina tankar är vanligtvis en psykiskt friska övning, det är ännu bättre om andra människor märker vad du skriver. Det finns många sätt att du kan öka blogg trafik och design en blogg som kommer att ha folk förhoppningsvis just nu, kommenterar och besöker din sponsorer.

Om du inte har startat ännu en blogg, det är en bra idé att tänka ämnen. I allmänhet, om du inte har en insida källa om populära ämnen som filmer, musik eller underhållningsindustrin, men du vill undvika dessa. Ibland dina åsikter är så stora att du bli upptäckt, men oftast så kommer du i extrem konkurrens med andra bloggar och det finns tusentals av dem på dessa industrier. Det är extremt svårt att öka blogg trafik till webbplatser av detta slag.

i stället fundera på vad du redan vet. Vilka är dina intressen, dina färdigheter och din speciella kunskaper som? Med myndighet genom utbildning, erfarenhet eller intresse kan samla dig mer varsel. Om du är någon som är intresserad av terapi till exempel, kanske du har tillräckligt att gå på. Om du är en licensierad rådgivare, ännu bättre, eftersom du kan skriva från en plats av auktoritet inom ditt område. Försök att göra någon söker på Internet för att se vilka frågor inte avslöjar massor av sökresultat och leta efter en nisch på marknaden, något speciellt att folk kanske letar efter men inte riktigt finner.

Nästa, hantverk dina titlar noggrant. Titlar skall återspegla det sätt på vilket människor sannolikt kommer att söka efter information din blogg ger. Ju mer specifika boken desto mer sannolikt din blogg titlar kommer att dyka upp i högre ranking i sökmotorerna. Tänk på att upprepa nyckelord cirka fem till åtta gånger i posterna, eftersom det också spelar en faktor där man rangordnas, och om du rankas högt, kommer du att öka blogg trafik.

Ett sätt sökning motorer ranking sidor av antalet inlinks eller bakåtlänkar till din blogg. Dessa är i huvudsak antal andra webbsidor som inte ägs av dig som ger länkar till din webbplats. Det bästa sättet att få dessa band är att titta på bloggar som är relaterade till ämnet. Ibland kan dessa ämnen kan vara nästan identisk med din egen, men andra gånger kan de vara relaterade till din egen. Börja att lämna synpunkter på relaterade bloggar, och regelbundet arbete för att bygga ditt eget nätverk av Internet-vänner. Som ni kommentera mer, kommer folk att lära känna ditt namn, och är mycket mer benägna att ge dig länkar till din webbplats. Du kanske också vill erbjuda ömsesidig länkar.

Slutligen, även om sökmotorerna inte bedöma kvaliteten i skrift och innehåll, andra människor. Om du vill öka blogg trafik, du måste verkligen arbeta hårt för att behålla utmärkt skriver i ditt arbete. Om du inte är en fantastisk författare, det finns inget bättre tillfälle än detta att lära sig, och du bör minimalt sträva efter organiserade uttrycka sina tankar, utan grammatiska fel och inga stavfel. Människor som har framgångsrika bloggar är mycket mer benägna att ge dig en länk om du är en bra författare, och bra att skriva enbart är ett bra sätt att öka blogg trafik.

Studier visar också att bloggar med bilder, konstverk och fotografier, tenderar att besökas mer regelbundet än vad bloggar utan konstverk. Ibland är detta inte fallet, men du kanske vill överväga att göra din blogg visuellt intressant. Även en bild eller två per blogg sida kan öka blogg trafik och förhoppningsvis få fler läsare till din webbplats.

När din blogg är igång, anser forska och skicka din webbplats till ett antal blogg tävlingar. Vinnare och även personer som får hedersomnämnande få fler besökare. Ett annat sätt att öka blogg trafik är att lämna in ditt arbete, eller har någon annan göra det, att blogg översyn webbplatser. Eftersom dessa kan besökas oftare, en riktigt bra skapad blogg kan snabbt vinna uppmärksamhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.