Hur kan jag Spela in strömmande media?

Det finns fyra element, som krävs för att spela in strömmande media: en Internetanslutning, en kraftfull dator, spela in program och en hårddisk. Utvecklingen av kraftfulla datorer och höghastighetsinternet anslutningar har gjort median ström möjligt. Termen används för att beskriva processen med inspelning i realtid medier som tillhandahålls via en Internet-anslutning.

Den hastighet för Internet-anslutning är nödvändig för strömmande media. En hastighet på minst 10 megabyte per sekund för att stödja media streaming uppspelning. Lägre hastigheter leder till avbrott i ljud och hoppa över bilder. True media streaming kräver konsekvent upp-och nedladdningshastigheter.

Vilken typ av dator behövs för att stödja streaming media omfattar en hög hastighet processor och stor minneskapacitet. En högkvalitativ video och ljud kort måste installeras i datorn att översätta strömmande media till bilder och ljud som kan upplevas. En högkvalitativ färgskärm kommer att öka kvaliteten på tittarupplevelsen.

Det finns ett brett utbud av mjukvara som kan användas för att spela in strömmande media. Fri programvara är ofta begränsad, grundläggande funktionalitet. Den primära krävs funktioner inkluderar möjligheten att spela in i flera format, komprimera och expandera filer och konvertera filer mellan olika format.

Kommersiellt tillgänglig programvara vanligtvis innehåller ytterligare verktyg, såsom fil redigering och bild och ljud tillbehör. Priset för denna typ av programvara varierar från $ 500 amerikanska dollar (USD) till $ 10,000 USD. De funktioner som ingår i de högre priserna på programvaran omfattar de verktyg som behövs för att stödja hemsida och sändning av mediefilen.

Storleken på hårddisken i datorn är nödvändig för inspelning strömmande media. Filen storlekar för filmer, tv och ljudinspelningar varierar men är vanligtvis mellan fem och åtta gigabyte (GB). Det är viktigt att notera att formatet har en stor inverkan på filstorleken och kraven på lagring. High definition eller Blue-ray-filer krävs 10 till 15 megabyte (MB) utrymme.

När man väljer program för att spela in strömmande media, är det viktigt att överväga dina nuvarande och långsiktiga behov. Till exempel, för många människor spela in strömmande media populära filmer visa senare. Under de kommande fem till tio åren, visar antalet TV tillgängliga över Internet förväntas öka dramatiskt. Möjlighet att spela in dessa visar vanligtvis att kräva förmåga att schemalägga inspelning uppstå automatiskt. Leta efter ett program som inkluderar denna funktion och är lätt att förstå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.