Vilka är de bästa bärbara datorer för högskolan?

köpa en laptop är en stor investering för många studenter som ska använda maskinen på daglig basis. Det bästa bärbara datorer för college kommer att vara anpassad till individuella behov och krav av studenten. När du letar efter de bästa bärbara datorer för college, noggrant överväga faktorer som pris, funktion, vikt och hållbarhet. Att göra forskning laptop recensioner innan du köper kommer säkert att hjälpa dig att sålla ut rätt modell för dig eller din student.

Bärbara datorer kan vara ganska dyra, men priserna förändras snabbt på en marknad med konsekvent nya releaser. Räkna med att betala omkring $ 300-$ 400 US dollar (USD) för en helt ny modell. Med större funktioner, mer utrymme och bättre operativsystem, kan priserna dubbla eller tredubbla för en top-of-the-line-modellen. Om budgeten är ett allvarligt övervägande för dig, anser tittar på renoverade bärbara datorer. Dessa är ofta återställas i fullgott skick av experter och finns på ett mycket lägre pris än nya modeller.

Vid valet av de bästa bärbara datorer för college, en viktig faktor som kommer att vara behov av studentens läroplan. Ett mönster som student kan behöva en som kan hantera 3D-modell program, samtidigt som en litteratur stort kan behöva endast en ordbehandlare och tillgång till Internet. Om detta kommer att studentens enda dator, anser faktorer som CD-bränning förmåga eller möjlighet att ladda ner film och musik för underhållning. Hårddiskutrymme, RAM, och typ av inkluderade grafikkort kommer att hjälpa dig att avgöra om en modell passar dina behov.

Som du med största sannolikhet kommer släpa denna bärbara dator till campus och tillbaka, är vikt en allvarlig sak att tänka på när man väljer den bästa bärbara datorer till college. De underverk av teknik har gjort det möjligt miniatyrisering av många datorkomponenter, den lättaste bärbara datorer nu väger mindre än 3 lbs (1,3 kg). Dessa "ultra ljus" är ofta extremt dyra och omfattar vanligen färre funktioner och lägre kapacitet. Ultra lyser också upp en annan faktor: hållbarhet.

Transport av en dator på campus är ett bra sätt att få information till hands, utan också gör det lättare att skada din dyrbaraste egendom. Generellt gäller att ju tyngre en laptop, desto mer hållbara material, vilket ger dig extra skydd för din laptop. Investera i en väl vadderad laptop väska kan också hjälpa till att skydda maskinen från stötar och droppar. Eftersom dessa lätta maskiner i sig är ganska ömtåliga, kan du kolla in garantier eller försäkringar som täcker oavsiktliga brott och skador.

Det bästa bärbara datorer för college är sådana som kan tillgodose dina behov för skola, underhållning och till och med individualitet. Med modeller i en regnbåge av färger och en enorm marknad i flyttbara laptop skinn, bör du inte ha några problem att göra datorn ett uttryck för dig själv och ett nödvändigt verktyg. Kom ihåg att välja baserat på systemkrav första dock, och shoppa senare. Den vackraste laptop i världen kommer att bli din fiende när du inte kan installera mjukvara som behövs för att du har slut på utrymme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.