Vilka är Online Simulationsspel?

Online simulering spel är dator-och videospel som försöker kopiera en aspekt av verkligheten eller eventuella verkliga livet. De skiljer sig från traditionell simulering spel eftersom de har en aspekt som spelas antingen på Internet eller via en annan typ av nätverksanslutning. Termen online simulering spel innebär vanligtvis att spelet har element som kan delas av olika aktörer, men det bör också noteras att en online-simulering spel tekniskt kan en enda spelare som nås via Internet eller andra långväga anslutning. Det finns tre huvudsakliga sätt att simulering spel spelas online: leaderboarding, innehåll dela, och utbyter erfarenheter.

Leaderboarding online-simulering spel tillåter spelare att se hur bra de har gjort i ett spel jämfört med andra spelare. Spelet i sig är egentligen enda spelare, men några aspekter från det att spelet spelas på nätet och jämföras med andra. Aspekter jämfört kan vara något som kan empiriskt testas, och kan inkludera hur snabbt ett uppdrag är avslutat, hur stor en stad byggdes, eller hur många hem går drabbades mot en virtuell tillbringare. Vissa online simulering spel som har leaderboard aspekter har också anti-fusk aspekter som kräver en del av spelet ska spelas medan du är ansluten till internet.

Innehållet dela online simulering spel tillåter användare att dela den eller egenföretagare som skapats aspekter av ett spel via Internet eller andra nätverk. Aspekten delade beror på vilket spel, och kommer att vara olika för varje. Ett spel kan göra det möjligt för användare att skapa och dela nivåer spel, en annan kan göra det möjligt för dem att dela musik eller artiklar. Innehållet dela online simuleringsspel ofta värderas utifrån de spelcommunityn eftersom de tillåter fansen att utöka spelet än man ursprungligen lossad.

utbyter erfarenheter inom online-simulering spel tillåter spelare att interagera med var-andra i spelvärlden. Dessa åtgärder är antingen försenade eller samtidig. Fördröjd erfarenhetsutbyte är vanligtvis turordningsbaserad-spelarna turas om, och det får konsekvenser till spelet universum efteråt. Spela via e-post spel och de flesta online-spel förvaltning, t. ex. fantasy sport ligor och aktieportfölj spel simulering, är två exempel på detta. Samtidig erfarenhetsutbyte innebär att aktörerna upplever varandras insatser i realtid.

Denna typ av spel är vanligtvis antingen spelare mot spelare eller kooperativt. I spelare mot spelare-spel, spelarna försöka vinna sina motståndare för att uppnå ett mål. Mål omfattar att få högsta poäng eller nå ett mål först. I kooperativa spel, spelarna samarbetar för att uppnå ett mål. Kooperativa aspekter kan vara allt från två spelare att bygga städer att handeln med varandra när till spelare flyga stridsflygplan i formation.

Dessa tre kategorier är de primära sätt som simulering spel spelas online, de är dock inte det enda sätt. Som tidigare nämnts kan online-simulering spel vara tekniskt enda aktör spel som du kommer åt via Internet eller andra långväga anslutning. BBS spel som simuleringar är ett exempel på detta, men så är Internet-baserade innehåll leveranstjänsterna som gör det möjligt för användare att spela singleplayer spel. Webbläsare simulering spel är också exempel på detta, liksom online mobiltelefon spel som fokuserar på simulering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.