Vad är enkel delning Extensions?

Enkel dela tillägg är ett nytt sätt att låta program kommunicera riktningar med varandra med hjälp av XML-baserade format som RSS och Atom. Tekniken skapades av Microsoft för att öka användningen av Really Simple Syndication bland sina ansökningar.

Stockholmsbörsen förlängningar har utvecklats av Ray Ozzie, Chief Software Architect på Microsoft ®, för att möjliggöra aggregering av information som lagras i flera olika datakällor och olika format. Den enkla dela förlängningar projekt har re-bränt FeedSync ® och har använts för att få innehåll från Microsoft, Google ® och andra källor till många datorer och mobila enheter i ett enkelt och enhetligt format.

Sammanställare och andra rss kunna applikationer behöver inte genomgå en drastisk förändring för att stödja enkla att dela förlängningar eftersom sse kommer att finnas inom ett objekt RSS-flöde. Detta gör att applikationer som stöder enkla att dela förlängningar teknik att använda sig av SSE när objektet delning. Tanken bakom alla multiplattformsåtkomst sammanläggning är att ge enkel informationsdelning mellan enheter. Till exempel med SSE är det möjligt att en användare ska kunna dela kalenderobjekt, post, meddelanden, feeds och länkar på alla sina enheter, från den stationära datorn, till deras mobiltelefoner. Enkel delning förlängningar kan data publiceras i en atom eller RSS-flöde kontinuerligt synkroniseras alla enheter utan kräver ett anpassat program eller gränssnitt som ska installeras eftersom formatet bor inom en befintlig RSS eller opml foder.

Tillåta att information flödet riktningar som det behövs och /eller används i ett öppet XML-format kommer att göra information mer tillgänglig för fler användare. Ett annat exempel på hur enkelt dela förlängningar kan visa sig användbart följande sätt:Antag att en information arbetstagare har en kalender som han hävdar för sitt jobb som lagrar alla sina dagliga möten. Den senaste utnämningen är en middag möte med en försäljare som just har dykt upp, men mottagningen i möteslokalen är mindre än perfekt och han kan inte nå sin familj för att informera dem om schemat ändras. För enkelhetens skull, också tro kalendern har sin egen iCal (iCalendar) foder och kan nås av andra som han har delat den med.

Med en enkel uppdelning förlängningar teknik tillsammans med RSS-flöde för kalendern, kan den anställdes familj hållas för att snabba på dessa ändringar, eftersom Stockholmsbörsen och teknik rss skulle driva den nya informationen ut till en kalender i sitt hem eller i sin hustrus kontor, vilket gör att ytterligare information att komma fram på andra kalendrar utan att behöva uppdatera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.