Vad är en dator Flight Simulator?

En simulator dator flygningen är ett nytt skapande av ett flygplan lotsning upplevelse. Som namnet antyder är det drivs främst genom en dator. Dator flygsimulator skiljer sig från en hel flygsimulator (FFS) i en dator flygsimulator i allmänhet sker i ett hem medan den mycket mer komplicerad och dyrare FFS är främst en kommersiell eller militär simulator. Båda typerna av flygsimulatorer har datorkomponenter, men datorn flygsimulator kan köras på en dator (PC), medan en FFS kräver ofta mycket mer komplexa digitala och analoga system att köra den. Dator flygsimulatorer ofta kallas video flygsimulering spel för att lättare skilja dem från deras industriella kollegor.

En simulator dator flygning vanligen har formen av ett dataspel som kan köras på en PC. Gemensam dator flygsimulatorer innehålla extremt populära Microsoft Flight Simulator ™, den extremt verklighetstroget X-Plane ™, och den vördnadsvärda kultklassiker Falcon ™ 4,0. De är inte begränsade till Windows-baserade system, och finns för Linux, Macintosh och även iPhone. TV-spel har också flygsimulering video spel tillgängliga, men dessa anses vara mycket mindre realistiskt än sin dator motsvarigheter.

De flesta dator flygsimulatorer inte kräver ytterligare hårdvara utöver vad som är vanligt förekommande i en hemdator , även om vissa ytterligare objekt kan önska. De ringer och andra instrument insidan av flygplanets cockpit visas på datorns skärm och styrsystem sker via mus och tangentbord. De flesta dator flygsimulator entusiaster kommer också att vilja köpa en joystick för att bättre simulera flygningen och ett headset kan önska att kommunicera med andra spelare i multiplayer-läget. De mest extrema entusiaster bygga eller köpa sin egen simulering cockpit, eller simpits, som kan kosta mer än en typisk hemdator.

Dator flygsimulatorer kan delas in i tre huvudsakliga kategorier: traditionella flygsimulatorer, Combat Flight simulatorer, och science fiction flygsimulatorer. Traditionella flygsimulatorer tillåter spelare att flyga olika typer av flygplan i en realistisk miljö. Aktiviteter som att flyga i en flyguppvisning, landar på en flygplats, eller tar bort från ett litet privat flygfält är exempel på möjliga spel i en traditionell flygsimulator. Combat flygsimulatorer ske i strid situationer och kräver oftast att spelare utföra militära objekt.

Engagera fiende flygplan på en hund kamp, bombat mål i en krigszon, och landning ett jaktflygplan på ett hangarfartyg under fiendens eld är alla exempel på denna typ av spel. Science fiction flygsimulatorer representera spel som simulerar fordon som inte finns med rätt teknik, men att generellt följa naturlagar i universum. Spel av denna stil kan du flyga en TIE fighter, lotsning av ett rymdskepp fullt av kolonister till en annan planet, eller försöker att smuggla vapen genom intergalaktiska spaceways.

Dator flygsimulatorer har en betydande följande online. Vissa av dessa communities ger plug-ins, ändringar och extra innehåll för simulatorer dator flygning. Andra ge spelare en möjlighet att träffa och spela med varandra. Onlinespel erfarenheter kan vara både oerhört komplex och intressant, och inkluderar online kämpe skvadroner, virtuella flygbolag, och virtuella flygledare samspel mellan pilot.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.